Привіт, хлопці,
у мене alfa romeo 159 1.9 16v 150 л. з mappetta, з яким я досить добре.(EGR DPF відключити шланг право встановлюється, і якийсь морський коник в пі?)
Проблема ? прямо зараз, що якщо години в проводці акселератора зчеплення на p? сани приблизно між 2200 і 3000 оборотів в хвилину .
Машина має близько 170000 км, і я її взяв з 150000, так що не знаю якщо муфта ? було вже? переробив...проблеми на маховик не схоже, є, чому? не вібрує, і коли я вимикаю і вмикаю машину не відчуваю поштовхів...
я додаю карту, ori і цієї мод..пара не ? висока, по мені, справді...що робити?
ще більше знизити крутний момент в цьому діапазоні майже від їх початкові значення або є грубі помилки на карті, який стягується підвищена пробуксовка зчеплення?
таким чином, необхідно налаштувати деякі інші параметри, крім обмежувач крутного моменту, що робить зменшити проковзування?
приймаю поради .
дякую
ps.зміни на карту, я з ecm2001..я знаю, що не ? максимум, але я не зовсім експерт у самому справі!Карту я не зробив я, звичайно, але один, що робить карту дуже давно але ми іноді? нічого не значить, і часто карти від інших, незалежно критиці, тому мене не цікавить, що хтось мені карту від**** пішки, але, принаймні я можу запропонувати виправити ті помилки, присутні в цій карті