-
Клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог - Відмова електроніки або центральний фізики?
Привіт всім, як і назва, я хотів би запитати, якщо визнає, закрити клапан EGR фізично або виключити, використовуючи карту. Відмінності між двома режим? є, немає або вони незначні?
Заздалегідь спасибі.
-
закриття зроблено добре включає в себе два режими?.
що машина
-
Привіт SanJoe, не існує абсолютне правило...
Деякі euro3 дозволяють виключення фізика також не виступати в електронному вигляді і без вас немає індикатор рециркуляції на панелі приладів; інші (euro4), які дозволяють діяти фізично accendendoti індикатор на рамках, але без відновлення; euro5, а якщо робиш тільки фізично, можуть піти на відновлення... Це не варто абсолютно для всіх ecu, але, в принципі, працює так.
Я наприклад, у мене Альфа 147 115cv, який працює від 50000 км з EGR підключений фізично, і якому я зірвав весь завод EGR від випускного колектора присмоктування без видалення пошти і нуль проблем.
На мій погляд, кращий метод полягає в тому, щоб виключити її в електронному вигляді, а також фізично гарні шапки, які дозволять уникнути утворення непотрібних потрясінь, так і в випускний колектор, що в тому всмоктування...
Що стосується відчуттів, залежить від того, як міркувати різних ecu, на euro3 між винятком тільки фізичної або навіть пошти не повинно бути ніякої різниці, але від euro4 потім думаю, так як ecu відбувається розрахунок між кількістю повітря, який бачить всмоктується і кількості вихлопних газів, які повинні рециркуляції...
Якщо я говорю погано, поправте мене.
-
У мене fiat punto gt 1.3 multijet 70cv ... повинно бути євро-3. Що потрібно зробити по-вашому?
-
Звичайно, найкраще рішення-це виняток, так і через карту, і фізично, і тому, що " я думаю, що це euro4 і не euro3 (якщо я правильно пам'ятаю, перші 1.3 все euro4). Якщо ви не хочете втручатися відразу ж в електронному вигляді, ви також можете parzializzarla з допомогою товщини розташовуватися між приводом і EGR реальною.
-
На 1.3, як правило, якщо є проблеми, ви trafilo від valve виключаю, тільки в електронному вигляді.
-
Привіт, в якому сенсі trafilo від клапана?
-
У сенсі, що клапан закритий не з'? проходження газу в колекторі. Як правило, повинні бути. А буває, що з часом відкладення на клапані не роблять пі? закриватися і навіть в закриті клапана залишається бруду, що не дозволяє герметично.
-
badboy, я думаю, хоче, що якщо клапан egr має гарне ущільнення між випускний і впускний колектори, не надіваючи шапку, то виключення тільки через карту.
-
Ідеальний, я вважаю, що escluder? в обох напрямках
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму