Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141

Карту попереднього прогріву свічок розжарювання EDC 16C39

Привіт, хлопці!!!
    З новим Роком Всіх!!!!!

На edc16c39 хто знає, де знаходиться карта, яка регулює термін служби лампи розжарювання в залежності від температури двигуна?
    Я перевірив схему, а насправді ? блок управління двигуном, програмований блок управління свічок розжарювання і лампа на панелі..
    Все йде від того, що я хотів би збільшити термін служби лампи за 1 секунду при температурі міфи, чому? якщо зовнішній вигляд, у відповідності з у ю? в
    двигун дуже добре (коли індикатор загоряється ? горить свічки розжарювання продовжують протягом декількох хвилин, щоб бути приведеним у дію).
    Я припускаю, тобто карту, яка буде регулювати термін служби лампи і регулювання тривалості подальший нагрів.

Alego файли:

dobl? 1.9 multijet 105 865-489.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Немає карти... блок управління, який керує свічок розжарювання ? для фактів його...ecu двигуна тільки вкл/викл в залежності від температури двигуна.
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    управління on/off ? враховуючи, блок управління двигуном і я згоден..
    Тоді індикатор на табло борту ? управляється від блоку управління свічок розжарювання? хто каже, що на ебу передпускового підігріву, температури двигуна?
    хто-небудь електричної схеми докладні посилання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Блок управління свічок розжарювання сигнал вкл/викл від ебу двигуна, який, у свою чергу, оцінює температуру двигуна у відповідності з сигналом, що надходять від датчика температури в місці на термостатичний клапан. Шпигун ? управляється від ебу свічок розжарювання, а продовжує гріти навіть після того, як ви ? не горить індикатор. Якщо ви чекаєте більш ніж індикатор, ви отримаєте той же ефект.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    ну добре, я знаю, однак, що як і раніше тепло, це було тільки, щоб чекати більше? хто не знає..
    ? регульований з допомогою потенциом./потенціометр час?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Не думаю... блок управління свічок розжарювання валюти також поглинання, враховуючи, що, якщо хто-то ? спалили повідомляє індикатор на приладовій панелі, тому думаю, що таке pi? складною, ніж простий тример.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    А ? блок управління двигуна працювати індикатор на панелі..
    Додаю витяг з керівництва знайти в мережі:

"блок управління двигуном M10 отримує сигнали від різних датчиків, зберігаючи при цьому cos? під контроль всіх параметрів роботи двигуна.

Датчик оборотів K46 забезпечує, за допомогою сигналу частоти відправлено pin-коду 100 ебу M10 , інформація про швидкості двигуна. Він отримує пін-код 99 ебу сигнал маси. Обидва сигнали слабкої інтенсивності? і тому? були відповідним чином екрановані пін-101.

Датчик фази K47 ? живлення від pin 102 M10 . Він отримує масу посилань з pin 104 ебу М10 і через нього сигнал на частоті, відповідній фазі пін-103.

Датчик температури двигуна K36 , отримує масу посилань з pin 85 ебу М10 , і подає сигнал, пропорційний температури рідини двигуна на pin-84.

Вимірювач витрати повітря K41 отримує харчування в цілому від лінії запобіжник F11 B1 , пін-код 88 M10 отримує опорне напруга. Він отримує живлення від блоку управління за допомогою pin-коду 97 М10 , і відправити на контактний 89 сигнал, пропорційний витрата повітря. Всередині K41 ? розміщений також датчик температури повітря, який посилає сигнал температури повітря в контактний 86 M10 .

Педаль акселератора K55 ? оснащений двома інтегрованого потенціометра (один-основний і безпеки). Перший отримує харчування і земля, відповідно, від pin-78 76 М10, і посилає відповідний сигнал на контакт 77. Другий отримує харчування і земля відповідно від 81 pin-де-79 М10, і посилає сигнал на pin-код 80.

Датчик температури палива K81 визначає температуру палива на вході. Він отримує масу посилань з pin 83 М10 і відправити на контактний 82 же сигнал температури палива.

Датчик наддуву K82 визначає тиск турбокомпресора. Це ? живлення від pin-93 М10 і отримує пін-код 95 маса таких. Сигнал подається на контакт 94 ебу.

Датчик тиску палива K83 має завдання забезпечити ебу системи упорскування сигнал зворотного зв'язку для регулювання тиску і тривалості упорскування. Він отримує харчування і маса таких, відповідно, від пін-90 і 92 М10 ; потім відправити сигнал про тиск пін-91.Регулятор тиску палива N77 має завдання підтримувати постійне значення тиску палива в акумуляторі. Дві керуючі сигнали надходять від pin-код 108 і 109 ебу М10 .

Електромагнітний клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог L30 перевірка системи рециркуляції ог; ? живлення від лінії запобіжник F11 B1 , і при відсутності сигналу на pin 16 M10 .

Електромагнітний клапан команду змінною геометрією турбіни L36 правила роботи турбіни в залежності від навантаження на двигун: ? живлення від лінії запобіжник F11 B1 , і при відсутності сигналу на pin 17 M10 .

Електромагнітний клапан на корпусі дроселя L62 parzializza і закриває дросельну заслінку, наприклад при вимиканні двигуна ? живлення від лінії запобіжник F11 B1 , і при відсутності сигналу 15 pin M10 .

Pin-код 59 М10 отримує сигнал від вимикача стоп-сигналів I30, харчування "під ключ" (INT) від запобіжника F37 ебу B2 .

Pin-код 61 М10 отримує сигнал від вимикача зчеплення I31 .

Форсунки N70 отримують харчування згоди на відкриття від pin-117 (циліндри 1 і 2) та 118 (циліндри 3 і 4) М10 .

Блок управління двигуном посилає команду форсунок N70 від pin 119, 120, 121 та 114 відповідно циліндрів 1, 2, 3 і 4.

Блок управління M10 отримує - пін, 98 -- сигнал датчика мінімального тиску масла в двигуні К30 .

Датчик наявності води у фільтрі дизельного палива K31 ; ? живлення від лінії запобіжник F11 B1 , та надсилає відповідний сигнал на pin 105 M10 .

Блок управління M10 потім він з'єднується з мережі CAN бортовий Комп'ютер M1 і на інші вузли мережі: через це з'єднання передає інформацію про:

самодіагностика системи, що пу? бути використаний при підключенні до роз'єму G M1
    температура води двигуна, який відправляється на панель інструментів-E50, який працює індикатор, індикатор, пов'язані;
    обертів двигуна, який відправляється на тахометр приладової E50 ;
    мінімальний тиск масла в двигуні, який відправляється на панель інструментів-E50, який управляє індикатор;
    попереднього прогріву свічок розжарювання, відправляється на панель інструментів-E50, який управляє індикатор;
    наявність води у фільтрі дизельного палива, який відправляється на панель інструментів-E50, який управляє їх індикації на дисплеї.
    Отримує натомість, ми завжди вам за CAN сигнал тахометра"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Ось карта candellette. У мене була альфа вихідної проблеми при запуску. Але, навіть змінивши дизельного палива, запуску і запалювання candellette , новий акумулятор, не завжди в першому раунді.

Я думаю, що головна проблема, як завжди завод пекельний рамки DPF....

alfa.rarWinols-2015-01-19-17-41-22.jpgWinols-2015-01-19-17-42-23.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я не розумію, чому я відрізала зображення.... mah , утримав

альфа Glow.rar

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Grandeee!!! Відмінні ідеї..

Ти змінено 1CEEB8, то було б "pre-glow time in phase 1" зображення з кінцевим 23?
    І "pre-glow time (2)", що ви виділили, що потрібно?
    Я думала, що це просто час проти температури охолоджуючої рідини.. замість того, скільки карт..

я бачив, що ви добре збільшується карту дизель, майже у ****лло в jtd, що після 60?C подорожуєте постійне значення 2000, 40?C 2700..
    Зі збільшенням часу свічок розжарювання і дизельне паливо, ви помітили покращення? частина з півоберту ключа?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •