Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Anubi
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Болга
    Чітта-ді-кастелло, Перуджа
    Повідомлення
    20

galletto v53 або я oriento на інший

Після довгих пошуків в інтернеті і читаючи на форумі, я сумнівався щодо galletto v53, приваблива ціна і різні аксесуари. Але я не розумію деякі речі: чи можу я працювати в bdm? Як працює в послідовний? Для ебу Marelli пу? згодиться? або, витративши трохи більше? c'? краще для використання, тільки для того щоб працювати на моє місце, що мені з нею робити? Вибачте за багато питань, але від неофіта, що я трохи загубився в такий вибір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав Анубіс Visualizza Messaggio
    Після довгих пошуків в інтернеті і читаючи на форумі, я сумнівався щодо galletto v53, приваблива ціна і різні аксесуари. Але я не розумію деякі речі: чи можу я працювати в bdm? Як працює в послідовний? Для ебу Marelli пу? згодиться? або, витративши трохи більше? c'? краще для використання, тільки для того щоб працювати на моє місце, що мені з нею робити? Вибачте за багато питань, але від неофіта, що я трохи загубився в такий вибір
    Якщо вам потрібно купити півня купити останню версію 54, ви можете також використовувати в bdm,ми говоримо, що ? досить повний, чому? можете зробити або через послідовний bdm, а також у човен.

Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Болга
    Повідомлення
    20
    Що зміниться від v53 в v54?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    54 ? остання версія має pi? протоколи зв'язку порівняно з 53 назад tricore, а також розблокувати останні блоки управління, рг, пошук у мережі, і подивитися відмінності...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    i протокол v53 3 v54 ж, v54 працює відразу на vin7 а v53 потрібні деякі dll, які йдуть потім включаються ? без сумніву, самий повний, тому що з інструментом, зробіть як послідовний bdm, що tricore і j-tag, а з kessv2 (єдиним другом у торгівлі, як і його, можливо, вище), тому тільки послідовний bootmode, а потім для іншої, вам потрібен i k-tag, то, звичайно, багато залежить і від компонентів, з якими встановлені ці клони.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Болга
    Повідомлення
    20
    Дякую за відповідь ugoboss, від того, що ви сказали, я зробив висновок, господи, якщо я помиляюся, взяти з якістю?/краща ціна між двома.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, Анубіс, я сумніваюся, що перебуваєте в v53 ще у продаж версія box гладкий, який в будь-якому разі потребує upgrade hw, v54 велика проблема ? прошивки занадто багато помилок, і менше протоколів, v53, v53 має exe від 4,17 Мб, v54 має exe 4,12 Мб, також v54 це вимагає оновлення hw і в будь-якому випадку простоїть нижче v53. Я думаю, що краще для вас, щоб почати вчитися трохи автомобілі і блоки управління, і почати після турбуватися, що й інші. Почати вивчати свій автомобіль.......

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •