Результати 1-9 з 9

Обговорення: KessV2 і EDC15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232

KessV2 і EDC15

Привіт, хлопці, мені потрібно інфо...
    Я заявляю, що у мене є kessV2 клон, кілька днів тому я прочитав Alfa 147 1.9 JTD 115cv EDC15C7 2003 року.
    Як читання ID, що читання флеш-йдіть в хороший кінець, але мені дуже дивно!

В обох випадках, у той час коли починався безкоштовний, ЦКБ машини дав мені помилку ASR, а потім зникають.

Після того як я прочитав машина мого двоюрідного брата, Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15; в цьому випадку читання ID і флеш-йдіть в хороший кінець, але немає повідомлення про помилку.

Як ніколи, це повідомлення про помилку, у разі мого 147?
    Якщо ви хочете редагувати і переписувати flash, я повинен слідувати в конкретному бачив помилки, які я дав CDB під час читання?

Заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я вважаю, що нормально, я, робити, все, на автомобілі різних марок, індикатори горять, вентилятори та тисячу інших речей, але якщо напруга батареї ? завжди стабільний я пропустити ці повідомлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, мені потрібно інфо...
    Я заявляю, що у мене є kessV2 клон, кілька днів тому я прочитав Alfa 147 1.9 JTD 115cv EDC15C7 2003 року.
    Як читання ID, що читання флеш-йдіть в хороший кінець, але мені дуже дивно!

В обох випадках, у той час коли починався безкоштовний, ЦКБ машини дав мені помилку ASR, а потім зникають.

Після того як я прочитав машина мого двоюрідного брата, Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15; в цьому випадку читання ID і флеш-йдіть в хороший кінець, але немає повідомлення про помилку.

Як ніколи, це повідомлення про помилку, у разі мого 147?
    Якщо ви хочете редагувати і переписувати flash, я повинен слідувати в конкретному бачив помилки, які я дав CDB під час читання?

Заздалегідь спасибі.
    Ви ? нормально, що загоряється індикатор...буває, навіть те, тьху. швидше ви закінчите редагування діода ? пояснив на форумі, що ? pi? важливо, щоб ці блоки управління...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Ні, це не я зробив зміни діода з двох причин, по-перше, тому що я прочитав 147 без проблем (так, принаймні, здається), і то тому що я нічого не знайшов в інтернеті, і тут, на форумі ще не маю права, щоб завантажити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Цікаво, якщо я повинен враховувати дії, зокрема, тому що я читав, що з mercedes, наприклад, потрібно зняти запобіжник вентилятора

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    Цікаво, якщо я повинен враховувати дії, зокрема, тому що я читав, що з mercedes, наприклад, потрібно зняти запобіжник вентилятора
    Немає в цій машині не c? проблеми з вентиляторами, бережи тільки мати постійну напругу під час запису більш ніж на 13V

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Вас, як правило, використовується буферна батарея або стартер?
    Коли я прочитав 147, ksuite, я давав напруга нижче 12в, навіть якщо мало... те ж саме з 156...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    акумулятор хороший заряд ? ідеал.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014