Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    12

Kess v2 clo... я не можу використовувати його, щоб нічого

Привіт всім я купив цей об'єкт з китаю з прошивкою 3.099 і програмного забезпечення 2.08
    В dvd я знайшов інсталятор версії 2.06 і папку всередині 2.08
    Якщо я намагаюся використовувати 2.06 я не включити кнопки автомобілі, мотоцикли, і т. д. так що нічого не роблю
    Якщо використовується версія 2.08 (копіюю папку, що я в dvd на моєму робочому столі) включити кнопки автомобілі, мотоцикли, і т. д., але вибір будь-якого автомобіля, в список не включити клавішу ok, щоб продовжити

Що може бути ?

Крім того, коли частина спробуйте оновити інтерфейс, я бачив, якщо робить щось, але в реальності? залишається 3.099 так що я думаю, не робить нічого

Використовую windows 8 64-bit, не ? що ? проблема сумісності? драйвера ?

Спасибі тим, хто мені зможе вам у цьому? дати руку

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    12
    Я боюся, що першому запуску у мене інтернет не підключений ? що ви ? заблокований ?
    Якщо поставлю рідну прошивку з картини, я можу його відновити ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    якщо ти підключений до інтернету, у вас є інтерфейс блокований............... тест з картини, а потім повторно інсталювати програмне забезпечення, яке вам дали інструмент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав sabbox Visualizza Messaggio
    Я боюся, що першому запуску у мене інтернет не підключений ? що ви ? заблокований ?
    Якщо поставлю рідну прошивку з картини, я можу його відновити ?
    Насамперед, спробуйте змінити кабель usb c? їх багато fallati доказ того, що ви знаєте, працює... й? короткі ? краще.. і потім ви перевірили, якщо вам признається у пристроїв

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    клон працює на 100% тільки на win7 32bit, gi? на 64 біт, це створює проблему, встановити вин 7 32bit і спробуйте ще раз, вам я також рекомендую переписати процесором через інтерфейс картини, і сподіватися, що підключиться до нього

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    12
    Я був такий же наївний, щоб не відключати інтернет, на жаль, книжки я завжди поєднує в wifi
    Що то програмне забезпечення ? шкідливий пропонує кнопку skip на оновлення, і відразу після цього пише "оновлення прошивки відбувається"

Я попробував все... я перевірив вміст мікро-sd ? правильно

Я намагаюся змусити мене машина з win7 32-bit, і як тільки він приходить, картини, я намагаюся переписати прошивку (не вистачало в scatolo? я відплатила 15 доларів)

Я дуже сподіваюся, що цей клон не cinesata cinesata, але це була моя помилка...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я використовую його завжди підключені до інтернету, і коли я роблю, я роблю протягом всієї процедури, але не оновлює нічого.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    12
    ? нормально, що спалахує червоний світлодіод або повинен світитися зеленим, коли підключений ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    червоний індикатор загоряється при підключенні до пк , і зеленим, коли в діалог з ебу.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    12
    Нічого не робити я намагався підключити його до картини, і я не можу підключитися... китайський мені обрізається пакет, я знаю,

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •