-
Карту Suzuki Swift 1.3 ECD16
Привіт всім, хотів би поділитися з вами результатом того, що я намагаюся дізнатися, прочитавши цей форум.
Карта цієї Свіфт ? прийшла дуже добре (звичайно, є sar? то ж якась помилка ), машина курить дуже мало, тягне добре, навіть в тому 1000e2000rpm після першої був один turbolag без попередніх (ніколи не бачив такого легкого жанру), витрата палива різко впала, і я можу перегнати, починаючи з 75/80kmh навіть в 5^ (раніше було немислимо).
Swift.rar
-
Шкода, що не розвивається що-небудь у пару, враховуючи, що ви забули обмежувач крутного моменту в залежності від температури води, карти, педалі і різні обмежувачі крутного моменту, і багато іншого! ви могли б досягти набагато більше?
-
Спасибі ! як я можу про, трохи все
-
Suzuki 1.3 edc16??? Це не l я ніколи не бачив. Як тільки я можу я завантажую файл.
-
Це я намагаюся завтра
swift modv v2.rar
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)

Спочатку Написав
takaok
Здрастуйте , перш ніж писати, не читаючи далі, ми розповімо, де знайти edc16 на suzuki swift?
-
Прошу вибачення, я не хотів бути грубим, але я не читав тему я не бачив повідомлення. У будь-якому випадку я написав, що це swift edc 16, чому? за програмою півень, вибравши драйвер було приведено ця абревіатура, і я думав, що обладнання. Звичайно ? один MTJ
driver.jpg
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму