привіт, хлопці, я тільки що купив lancia delta 2011 року, я хотів би дізнатися, чи є в км, що я забив на приладовій панелі є реальними.
дякуємо за форум, за допомогу, яку ви передасте мені.![]()
привіт, хлопці, я тільки що купив lancia delta 2011 року, я хотів би дізнатися, чи є в км, що я забив на приладовій панелі є реальними.
дякуємо за форум, за допомогу, яку ви передасте мені.![]()
здравствуйте і ласкаво просимо ну для початку не погано, бачив, що в розділі слайд-шоу, замість того, щоб сказати ім'я,професія,вік і де ви знаходитесь, ви в основному вже попросив про допомогу.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт bibbi ми будемо раді вам допомогти, але спочатку представляються x недалеко__________________ ласкаво просимо.
привіт bibbi і добре прийшов на цей форум
привіт ласкаво просимо
вибачте, для подачі відстій,як кажуть, місце і в****.
привіт всім форумі мене звуть фабріціо, і сукня в римі,я 40 років працюю з фірмою, яка будує машини для озброєння залізничних, я частина служби технічної підтримки,практично навколо всієї італії ремонту цих машин.
До дня fa'у мене fiat idea 1.3 mjt 90 коней, я зробив змініть блок, щоб розробити трохи більше коней, і насправді машина була ще більш яскраві, але ця вартість була 250 євро.
Тепер, я тільки що купив lancia delta 2011 року, і я хотів би спробувати змінити його я.
привіт ласкаво просимо!!!!!![]()
зараз ми ...презентації, як треба, то ви належите до групи, залізничний, наскільки я зрозумів,думаєте, що я в сім'ї я і мій спільний з таким же ім'ям, як і що робить технік x alstom групи залізничних палермо.