Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Двигуни, які sbiellano

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Двигуни, які sbiellano

Добрий день всім, я хотів думку від вас. У моєму житті у мене було кілька автомобілів різних марок, без особливих проблем, а замість цього я зламав 3 двигунів авто, як правило, використовуються іншими людьми, на щастя, є сімейні номери. Всі три двигуни мають зламався шатун, і можу запевнити, що всі три були відмінне обслуговування, мастила, приписані від будинку. Один з них був двигун Renault 1.8 16v, один Mg rover двигун 1.8 160 кінських сил і 2,0 twin spark alfa. Як ви думаєте ? можливо, що зміна керівництва може привести до розпаду? Порт всі автомобілі обмежувач, навіть у заберіться я підходжу до межі, але чому? мої тривають без проблем, і ті, які використовую лише кілька днів, немає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    для цього, як один нік ? амінь, що ще пу? статися?

а якщо серйозно, то проблема у вас? показано, sbiellaggio ? ознакою нестачі мастила, що пу? виникнути також за відсутності масла з-за вимикання насоса.
    із-за виключення: криві, гальмування, прискорення, за межу.
    обмеження пу? бути змінено через шин або підвіски, які забезпечують підвищену адгезію.
    це для того, щоб, наприклад.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    немає ні renault sbiellano і як, якщо sbiellano 1.5-k9k знаменитий f9q 1.9 disatro інженерної та катастрофічного g9t 2.2 ne пройшли в достатку в моїй майстерні
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви процитували саме двигуни схильні до цього, проблема всіх renault sbiellano саме все і alfa romeo twin spark, а також v6 я переробити один, прямо зараз я кажу, що рено не вміє робити двигуни і перестане виробляти ці перестає машини і почне робити ручки, які не sbiellino але і alfa romeo sbiellano старості
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    ? я помітив, що дизельні двигуни з цих марок вважаються відмінними, то чому? бензин роблять їх cos? погано?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Добрий день всім, я хотів думку від вас. У моєму житті у мене було кілька автомобілів різних марок, без особливих проблем, а замість цього я зламав 3 двигунів авто, як правило, використовуються іншими людьми, на щастя, є сімейні номери. Всі три двигуни мають зламався шатун, і можу запевнити, що всі три були відмінне обслуговування, мастила, приписані від будинку. Один з них був двигун Renault 1.8 16v, один Mg rover двигун 1.8 160 кінських сил і 2,0 twin spark alfa. Як ви думаєте ? можливо, що зміна керівництва може привести до розпаду? Порт всі автомобілі обмежувач, навіть у заберіться я підходжу до межі, але чому? мої тривають без проблем, і ті, які використовую лише кілька днів, немає?
    Я думаю, що ви вже? відповів, тільки, якщо, як ви кажете, ви завжди на межі оборотів, так і в стрільбі, що в альпінізм ті слабкі "серце" дають... крім жартів я думаю, що 1 рахунки дуже ваше керівництво ,я клієнт (і ? один...), що може sbiellare він також усі автомобілі, які будуть під сидіння, а не для зневаги обслуговування,sbiellato в порядку, delta integrale 8v, delta integrale 16v, mitsubisci evo 4, opel omega дизель 2.5 td (двигун bmw...) passat 2.8 v6 двигун, на жаль, коли ви йдете занадто близько до оборотів або перевищує часто, особливо в альпінізмі відбуваються сед речі... 2, що також залежить від зносу, якщо двигун у вас вже є? може бути, втулок gi? зношені з різних причин поганого обслуговування або з інших причин, і ви берете його в руки, ви і керуйте, як ти сказав...тобі в руки... це також відбувається в русі (робота навіть на цих...) приймають використані, наприклад, на 15000 км, хлопчики-ботаніки йдуть в трек і тріщини sbiellano одразу завжди? внаслідок провисання на втулці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я завжди думав, що якщо лімітер c ?, і я продовжую в межах кордонів навіть у альпінізм, двигун повинен витримувати сили, якщо немає impostassero обмежувач трохи більше? у нижньому немає? Я завжди кажу про сток автомобілів без зміни.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    двигуни стійкі до обмежувача, і навіть трохи більше? на.

я думаю, швидше, людський фактор.
    ви керувати ж, як і ваш автомобіль, і нічого не відбувається.
    зміни автомобіля і patatrak
    не sar? що з ваших автомобілів, ви пі? впевненість і, отже, уряду краще, як оборотів, передач, зчеплення.
    і з іншого боку, ви можете мати деякі неточності, чому? не поводяться, як ваша. не сказати, що водите погано, чому? ти все та ж, але у вас під ногами інший механізм, який іноді виходить взяв бік його.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Я завжди думав, що якщо лімітер c ?, і я продовжую в межах кордонів навіть у альпінізм, двигун повинен витримувати сили, якщо немає impostassero обмежувач трохи більше? у нижньому немає? Я завжди кажу про сток автомобілів без зміни.
    Я думаю, що проблема, як перевищення швидкості на знижену важко контролювати,кажу завжди досвід, я навіть на ралі, більшість двигунів sbiellati в гонці (поступаючись групи шатун бронзову втулку) було пов'язано з перевищення альпінізм я кажу про авто старомодним, з ще обмін на H, тепер з послідовного електронного управління ? важко помилитися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    їх розриві у альпінізм?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми