Добрий вечір всім, я повинен зіставити giulietta 2.0 jtdm 140 л. з альфа-днк..... ви пу? змінити тільки карту dinamic? Якщо ви можете сказати мені, які карти?
Заздалегідь спасибі
Добрий вечір всім, я повинен зіставити giulietta 2.0 jtdm 140 л. з альфа-днк..... ви пу? змінити тільки карту dinamic? Якщо ви можете сказати мені, які карти?
Заздалегідь спасибі
В міф, і можете це зробити, але не треба пу? зробити дуже... джульєтту я працював трохи, але ще є також із-за відсутності часу, а то я знайшов рішення
Зазвичай при перекладі важеля в D слід включити одну з 4 карт запитом крутний момент в прискорення, чому? ? тільки те, що робить ДНК, тобто Збільшити чутливість? педалі акселератора. На 147 Ducati corse з кнопкою спорт, активний побіг на другий карті педалі. Привіт
Не забув...інші карти будь-які зміни, avr? ефект на всіх умовах руху. Привіт
На mito і Giulietta nn працює тільки на збагачення
днк не збільшує потужність, але тільки у відповідь на педалі, і що, отже, треба спробувати на одній з карт педаль і знайти якесь питання, і це не секрет був,в той час як на ducati corse збільшується 20cv відображення, а потім натисніть клавішу sport слід діяти на 3 параметри, які дають так надлишок потужності точку і просто, що то і' сік обговорення, якщо ви можете збільшити (наприклад, 20 л. с., діючи в зіставленні і на параметри, які діють тільки з днк, поставити в певне положення, що знову ж таки, на даний момент не можна.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я кажу тобі, що також працює на управління, turbo...macmq якщо ми говоримо про збільшити потужність (лз ) це nn ? можливо як ви кажете