Я взяв Kess V2 клон, і, як очікувалося ? у розпорядженні багатий кількості? проводи і кабелі, кабелі і інтерфейси. Існує довідник про те, як їх використовувати? ..чому? я не знаю точно, куди покласти руки!
Спасибі!
Я взяв Kess V2 клон, і, як очікувалося ? у розпорядженні багатий кількості? проводи і кабелі, кабелі і інтерфейси. Існує довідник про те, як їх використовувати? ..чому? я не знаю точно, куди покласти руки!
Спасибі!
Тим часом починається розрядитися в help на офіційному сайті alientech, і ви побачите, кожен компонент, що потрібно! однак, з фотографій, у вас є все, що вам потрібно...
У картини ? інструмент для скидання з писання kess
Тоді у вас є інструмент, щоб читати в boot для підключення до kess
Блок живлення 12 вольт
Кабель для читання в k-line або лінія can
Встановіть програму і зробіть, як я сказав вам...якщо ви хочете завантажити в help, ви повинні мати чистий комп'ютер cio? без kess встановлені, то встановіть програмне забезпечення з сайту alien ви завантажуєте в help ви їх зберігаєте видаліть програмне забезпечення та встановіть те, що ви купили і скопіюйте всі в папці help C![]()
Встановив sw оригінал, створив папку 'Help' 4 файлу, потім я скачав іншу папку 'Help' 280 Мб і кілька файлів, які містять різні інструкції. Питання, ці файли help відображаються при виборі автомобіля? (Тепер я не обладнання під рукою і я не можу спробувати).
Посилання, скажіть мені, якщо я на правильному шляху:
У Kess ? коробка-й? здорово, що підключити з одного боку до комп'ютера, а з іншого-в один з цих 3 дроти: один ? кабель OBD з виходу лінії-k (для використання спільно з кабелем синій), решта 2 дроти це ті, внизу, але в яких випадках слід використовувати (особливо в правому нижньому кутку перемикач)?
В картини, (це я дізнався c'? писав вище), я підключити його з одного боку пк, а з іншого-кабелем і сірий ..гребінь підключити (припаяти?) у друкованих kess?
Інструмент для читання в boot підключати до kess ? коробка-й? маленький (внизу зліва), до якого приєднується кабель живлення і кабель з клеми (вгорі зліва)? З допомогою цього модуля я можу boot і tricore?
При завантаженні файлу довідки ви знайдете всю інформацію, що ви хочете чому? я поставив 15 питаньSetup-3-Kessv2-J-Link Connected computer.jpg
При завантаженні файлів help раз, ви знайдете зображення, а іноді-ні, мені пощастило їх знайти, але у kess слід крок за кроком, і ? одне задоволення використовувати
інструмент boot ? те, що слід підключити до kess ( до якого приєднується роз'єм 12 браво)
для картини, я поставив картину
тільки 15..? але у мене ще багато інших!
Спасибі 1000 для info![]()
Питання життєво...модуль для читання в boot, і на яку напругу йде на харчування? В комплект не з'? блок живлення, але тільки кабель.
Бачив, що є ми, є питання, навіть я.....
синій провід, який знаходиться на кабелі OBD при v? використовував і як і чому?????
Дякую!!!!!
Дякую!!!!
здрастуйте, у випадку, якщо потрібно перепрограмувати kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і що тоді? який я відкриваю двох значків sw j-link?
відповідь дякую