Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: погляд, egr off Renault scenic

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

погляд, egr off Renault scenic

scenic ori + egr off.zip

Будь ласка, ваша думка, щоб знати, якщо egr елементи виключені правильно, чому? машина продовжує йти в recovery через помилки egr. Це renault scenic 130cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Здравствуйте, я глянув перевірки виключені добре, мабуть, у вас є частина, електрична несправність....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі велике, max75 електричної частини? що давала вже? проблеми насправді мій друг хотів видалити саме те, і я думав, що за винятком елементів управління, які мапу б, як не отримати пі? електричної частини. Пу? бути виключена, але залишається відкритою, а потім ідіть знову в recovery для даних лопнув на вході?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    я зазвичай, перш ніж виключити контроль завжди ...в іншому випадку правити ? незначним....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    я зазвичай, перш ніж виключити контроль завжди ...в іншому випадку правити ? незначним....
    ? правда, ви праві, але не роблю це ремесло було зробити на користь одного, і для мене р? досвід...тільки я час вимкніть і подивимося, що я вважаю. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ви впевнені, що ? проблеми? я знаю, що на edc16c36 renault після запису втрачають кодування форсунок і насоса ? venno у recovery , автомобіль може піти чи ні, і якщо сторони не виходить, ну.. що ви використовували, щоб писати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    ви впевнені, що ? проблеми? я знаю, що на edc16c36 renault після запису втрачають кодування форсунок і насоса ? venno у recovery , автомобіль може піти чи ні, і якщо сторони не виходить, ну.. що ви використовували, щоб писати?
    У mod postat в EGR і закривається добре.
    Це smplicissima EDC16C3.
    На цих можна "тільки" втратити кодування форсунок.
    На Trafic з EDC16C33 я ativatto обмежувач км до 100км/год, що' після того, як мені вдалося disinescare на карті.
    На Vivaro з EDC16C36 я втратив всі кодування і зараз виглядає Tech-2 для riprogramarla.
    Вже, що я писав все це, я dicco також', що' на Kangoo старий DCM 2.1 після scrito мод, і andatto все добре, але коли я хотів запалити машини у мене не було ще блок управління.
    Змушуючи писати мені вдалося відновити, але, вибираючи драйвера Megane з тієї ж ебу...
    Все це завжди через OBD.

Я знаю' що я повинен триматися подалі від Renault (Renault)
    Тепер' я роблю, але тільки старі EDC15 і EDC16C3 через OBD і EDC16+ тільки в BDM

Вибачте за невеликий офтопік, але, може бути, кому-то, будуть корисні ці відомості...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Спасибі велике, max75 електричної частини? що давала вже? проблеми насправді мій друг хотів видалити саме те, і я думав, що за винятком елементів управління, які мапу б, як не отримати пі? електричної частини. Пу? бути виключена, але залишається відкритою, а потім ідіть знову в recovery для даних лопнув на вході?
    Я дозволю собі дати na пряма..
    s? проблеми і електрична частина
    отримати опір від 39ohm 5W і ви на місці..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я дозволю собі дати na пряма..
    s? проблеми і електрична частина
    отримати опір від 39ohm 5W і ви на місці..
    Спасибі за інформацію, хлопці,....у eventualit? бачив, що не я ? коли-небудь.... опір має знаходитися у відповідності з позитивне, що йде на приводу egr правильно?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ви підкажіть, по ситуації-ї? точно. Тоді в діагнозі duty cicle від egr залишається на 0%, цієї мети, а не змінюється. Помилки-й? точніше помилка P0409 рециркуляції ог датчик і P403 команди egr. Що значить, по-вашому,

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •