Вибачте, питання банальний, хто мене знає, сказати, як визначити, через гніздо OBD, який ебу ? встановлений на машині, і яке програмне забезпечення використовувати для цього? Спасибі.
Вибачте, питання банальний, хто мене знає, сказати, як визначити, через гніздо OBD, який ебу ? встановлений на машині, і яке програмне забезпечення використовувати для цього? Спасибі.
просто діагноз.....або програміст....
в залежності від автомобіля, який ви вкажете tool kess,mpps,півник і т. д, і зробіть ecu id : ідентифікація даних. або діагноз, або, краще, якщо ви можете побачити ecu читайте про моделі
bosch,denso,marelli, visteon і т. д. і т. д ..
Спасибі макс, дякую алекс. А потім, щоб знати, якщо ? блок управління, який ви пу? читати і писати через obd або якщо має бути зроблено в bdm я роблю пошук на форумі?
Кожен інструмент у свій список, автомобіль і метод роботи..
ти, що інструмент у вас є?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Зараз ще нічого, я хотів би почати зрозуміти щось, перш ніж ризикувати, кидати гроші. Що ви порадите мені почати?
ви можете вибрати півень тільки з одним продуктом, робиш багато речей, охоплює широкий спектр авто ,все працює як послідовний, що в школі і т. д. і т. п....
Завжди залежить від того, скільки роботи, ви можете витягти нас. Купити обладнання, повний оригінал, як sw і hw
Ви проводите порядна. Якщо ваш обсяг роботи дозволяє вам порада, l купивши продукти, не клони.
На даний момент обсяг роботи ? нічого...
Я думаю, що почати? від півня.
У Ktag б еволюція kess чи я помиляюся?
тільки, що k tag працює, на відміну від kess qst'останній працює в послідовний ,а ktag в bdm, jtag,і т. д. на практиці потрібно відкрити блок