-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Проблема Lancia Phedra 2.0 Mjd 170Cv Bosch Edc16Cp39
Привіт всім, мій друг, що я намагаюся допомогти після того, як він підключений в bdm програміст bdm100 екю Bosch edc16cp39 спочатку здійснюється читання повного flash мікро-і eeprom, а потім виграла з мінімальним рахунком повну резервну копію і після змінила flash для видалення fap і клапана egr gliel написав, але тільки після там робили? машина не заводиться-й? і не відчуває, навіть стартер викликати...............Потім спробував ще раз написати повну резервну копію орі читав раніше зміни, але нічого спільного навіть після запису не з'являються навіть чутки про advanced для того, щоб писати або читати окремо файли (flash eeprom-й мікро -.Згодом пов'язаний з fgtech V54 в bdm відмінність? у bdm 100 голоси від усіх, як багато на відміну від будучи, однак, інший програміст, але не в той же навіть не пишу оригінальний флеш і коригуючи контрольну суму автоматично, але нічого не робити.........Тепер точка ? що ecu він читає і пише спокійно з fgtech v54 на відміну від тебе завжди дозволяє на окремо писати поодинокі записи, а з bdm 100 на advanced no і дозволяє тільки читати повну резервну копію або записати його.............Хтось з вас мене знає, дайте інфо про цю проблему? Я помітив? що в порівнянні з bdm 100, galletto V54, як розмір micro 512 mb, а bdm 100 516 кб, і це, може бути, я розумію, від високої ce різниця, що програмісти відрізняються, тому, навіть розміри деяких файлів, ліжка можуть змінити мені підтвердили, що між bdm 100 і fgtech v54 для мікро ? нормально, що вони мають різні розміри, хоча мало? Я додаю в той же час файли ori ліжка, перш ніж писати з bdm 100.Чекаю відповідей і заздалегідь спасибі тим, хто metter? в наявності ..........Повне резервне копіювання ліжко ori bdm 100 lancia phedra 2.2 mjd 170cv bosch edc16cp39.rar
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я забув дані ecu ecu :
Bosch
EDC16CP39
1037386095
1037391764
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1528CB75
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вибачте, ось тут читання повного резервного копіювання ліжко спочатку до зміниРезервне копіювання першому читанні bdm 100 ori.rar
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Хлопці, ніхто цієї резервної копії?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму