Привіт всім, я хотів би люб'язно інформацію і, при необхідності, якщо який-небудь добрий душі мені допоможе, про defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як після виключення елементів управління за допомогою програмного забезпечення, Коли автомобіль йде добре поєднується і все інше, але кожен так почне виходити з вихлопної труби постійно білий дим, наче все ще recepisse, що фап був активним, а потім йде в частину регенерації, навіть якщо на тіла не з'? немає індикатор пошкодження fap також, чому? програмне забезпечення видаляє навіть tdc.....Зараз точка ? якщо хто-то, можливо, я могла б допомогти мені з адреси точного скидання, крім тих, які раз, або безпосередньо в postarmi файл defappato правильно...............Заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе?........Я чекаю відповіді від кого-то в надії вирішити......Додаю оригінальний файл, то мод тільки з defap і зміненої з defap...........Читання ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar