Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

dobl? 105 кінських сил. після оновлення fiat

я хотів би знати, якщо ви ? ніколи не траплялося, це bobl? надходить в майстерню, уповноваженого fiat x планове технічне обслуговування, після вирізання, через портал fiat повідомляється, що вимагає оновлення ебу, щодо холодний, здавалося б, засіб, як в діагностиці, що випробування на дорозі не представляє ніяких відхилень, але так? це майстерня, уповноваженого fiat, виконується запропоноване оновлення, оновив ебу, починаються різні проблеми, на дорозі половина представляє seghettamento на низьких дуже мало пара, швидкість? максимальна 90 км / год, на діагностиці датчик витрати повітря не працює, в цей момент вирішують поставити файл знову, родом враховуючи, що все працювало ідеально, але заряджати старий файл засобом, не v? + мотоцикл, розвішують знову те, до теперішнього часу приводить в рух, але музика не змінюється,в цей момент називають fiat x їх немає ? можливо.. що ви думаєте? це ? моя curiosit?, місце два файли, які мені були відправлені, i x *****.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Не ? що випадково змінили блок управління, і це не оновлення?? Можливо, старий файл не запускається, чому? не ? сумісні??

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ні, ебу ? залишився таким же, що і було зроблено оновлення тільки завтра буду дивитися, що він робить мене цікаво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Файл орі ми впевнені, що ? читав, правильно..? пробував писати інший файл орі??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    якщо ? побіг в автосалон ? дивно, це питання чому? я думаю, що оновлення зачіпає тільки деякі карти уприскування.
    на мій погляд, і щось трапилося завантаження файлу або файлів, не ? сумісність

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Ви не buckup золотими bdm?
    Безумовно, вони оновили всю ecu тому, якщо ви тільки не flash
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    це ? те, що я думав теж, buckup не з'? у майстерні також якщо уповноважений обмежуються тільки робити оновлення не відкриваються блоки управління, цікаво, як фара fiat вирішити цю проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Дійсно дивно ... Якщо з files орі. Не добре sar? той факт, що не ? оригінальна ліжко від цієї машини, і очевидно, що вони працюють безпосередньо оновлення тільки для запису, то x це виправити, будуть використовувати файли бази даних, як орі, але не ? то його і не

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    зрештою fiat пропонує замінити блок управління це я ? повідомив власник майстерні, сьогодні я дав підписи даних ecu завтра відключають ебу, ми бачимо, що можу робити, я роблю тільки ввічливість власника ? мій друг.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    проблема вирішена, перепрограмування загальній складності в філії fiat, залишається загадкою, я не міг зрозуміти, що сталося, коли ? була оновлена в майстерні, авторизованої, зараз оновлення
    865_091 працює чудово.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •