-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
scodifica twingo 1200cc
привіт всім, хлопці мене проблеми з scodifica цієї машини .. блок управління, який збирає і safir 2 я звернувся на форум і побачив, що c'? процедура, яка діє на eeprom 27c512, поставивши в conrto ніг . хтось з вас має схему, так ? ніжки eprom 21-22-23-24 йдуть ponticellati в маси ? необхідно відзначити, що на даний момент я не decote мтс !!! спасибі всім
-
. ви повинні поставити в короткі ніжки паралельно, тобто зі сторони, де у вас є pin x limmo.
приклад 28 5 27 6 і так далі , покладіть в короткий момент х пар з пінцетом-і ви відчуєте , реле, які відключають.
зазвичай тільки перші 3 пари. дайте нам знати , я так і працює.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Все, вирішено !!! Досить підключити періодично ніжки 20e21 дякую !!!
-
від того, що знаю я, ви також повинні скоротити 30 pin ебу, щоб переконатися, що машина не вбита код
-
залежить від того, eprom монтує 27c512 або 28f512
-
я завжди діяв ponticellando періодично пін-код 20 і 22, а в деяких випадках 21 провід з лампочки потужністю 5 вт після обрізки pin 30 на 55 pin відчуваєте, включити в режим? random всі реле метеликів приводи та ін (логічно) у рамках горить) після декількох секунд ? зроблено, проблема тільки індикатор на приладовій панелі продовжує горіти.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я розумію, викликало зроблено кілька днів тому 37 pin safir 2 55 pin
-
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму