на наступному тижні я повинен відремонтувати ебу дизельного палива opel motere isuzu машина вимикається, і якщо
воюю на кришці ебу підуть когось є pdf або інструкції для відновлення Ебу ISUZU DELCO спасибі всім привіт
на наступному тижні я повинен відремонтувати ебу дизельного палива opel motere isuzu машина вимикається, і якщо
воюю на кришці ебу підуть когось є pdf або інструкції для відновлення Ебу ISUZU DELCO спасибі всім привіт
якщо відкрити блок управління потрібно перевірити, що ми не зварних швів холодні ці недоліки були виявлені багато блоки управління.
Будь ласка привіт!!!!!!
шановний tecnoracing, я зареєструвався на сайті, але, незважаючи на все, я не можу подивитися ваш файл Astra Isuzu.rar. Так як я залишився на вулиці з моєю Astra 1.7 DTI через блоку управління дизельним насосом мені було цікаво переглядати ваші інструкції.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-05-2013 до 16:11
спасибі, як я і думав проблема зварних швів.........
добрий вечір хлопчики і життя, що мені цікаво, що відбувається всередині цих ecu, коли йде дизель,,так що просто припаяти всі ці контакти і проблема scompara^^^??
та так comw pdf ? право то ви можете контролювати також кілька конденсаторів, які з болем в funzionameneto можуть стрибати....
іноді буває так, що ви можете? спалити якийсь конденсатор іноді достатньо відновити тільки зварні шви
спасибі tecnoracing дуже хороший документ!