привіт всім,я купив новий ключ для smart four four1.3-benz, і я повинен riprogammarla я, як діагноз використовую marelli tecnomotor але не може це зробити.ви знаєте, з якою інструмент я можу?
привіт всім,я купив новий ключ для smart four four1.3-benz, і я повинен riprogammarla я, як діагноз використовую marelli tecnomotor але не може це зробити.ви знаєте, з якою інструмент я можу?
привіт , чи mbstar інструмент офіційний або леонардо
машина l ми привезли в mercedes і змінюють сем кажуть, що якщо немає ключів, які не можуть бути закодовані....
вони їх роблять так, чому? приймають новий і ставлять під...
але знайте, мій досвід, що ви можете все виправити, з красивим програмування на мікро - ... якщо, звичайно, ви має bk діви...
я зробив читання сем нову.. і так кожен раз, що ? замінити сем.. я відразу готовий.. і все знову буде як завжди!
я зробив тільки один раз витрати.. але воно того варте.. не знаю, якщо я маю на увазі![]()
Звичайно, riverginando сем зробіть те ж саме, що вони роблять, вони не мають можливості riverginare і, отже, зобов'язані жити за новою, також я зробив досить Bk сем діви і, при необхідності, rivergino, а потім з star riprogrammo.
ви можете кодувати навіть з діагнозом BrainBee,у мене є друг, який має BrainBee ST6000 і з тим, що я закодований ключів, а також з САНКТ-9000