-
Alfa romeo Giulietta 1.6 mjet проблема денні ходові вогні
Привіт, хлопці, я ? вхід в майстерню з цієї джульєтти і проблеми з світлодіодними фарами денного світла. Проблема, я вважаю, коли я переходжу рамки, світлодіоди маяк master починають блимати, блимають кілька секунд, а потім гаснуть і все, що я бачу на дисплеї несправності денні ходові вогні.
Я зробив діагностику на бортовий комп'ютер, і я з цього коду несправності, B100B зворотного зв'язку денні ходові вогні передні.
Хтось із вас ? коли-небудь подібна проблема?
дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
здрастуйте , ви пробували вирівнювання кан-шини???
-
мережа can ? все вирівнюється
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
докази того, що він staccarne один інший включається??
-
якщо зняття slave тому той же дефект, я намагався маяк, повне master, але дефект залишається
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я точка, я б сказав, щоб перевірити точки маси !!! якщо не помиляюся, ці машини мають в меню body включення і відключення освітлення в денний час !!! робите що-перейдіть в меню від'єднати ближнє світло, потім від'єднати мінусову клему акумулятора на 10 хвилин, натисніть включення і подивитися, що відбудеться ...
-
привіт, якщо я не помиляюся, то там повинен бути блок управління дхо в частину за фари, переконайтеся в тому, що та, що це нормально, і перевіряє файли, які приходять з них, якщо все в порядку з різних сегментів ? сталося так, що вони стрибають.
-
проводка ок, я пробував маяк " master " з ебу інший джульєтта
-
дефект ? залишився той же я, вийшовши з розуму
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення