привіт всім чет я обережно знати, якщо цей півень v54 вміє читати і писати, бд це marelli mtj 6f3? і більше або менше, ніж швидкість читання і запису . спасибі всім![]()
привіт всім чет я обережно знати, якщо цей півень v54 вміє читати і писати, бд це marelli mtj 6f3? і більше або менше, ніж швидкість читання і запису . спасибі всім![]()
так marelli MJD6F3 читати через послідовний порт, а потім знаходитесь весь список папки півня...
Півень змушує virtual read....банку даних всередині.....так що закон протягом декількох хвилин
але virtual read.... я помиляюся чи не читати істинної файлу в ебу . що зміниться від читання реального потоку?
virtual read ? процес, який півень управлінням на мареллі, чому? читання істинної ви тільки в школі, на практиці він визнає ecu і виймайте вміст файлу в базу даних внутрішнього програмного забезпечення, що відповідає ecu визначена ;-) якщо у вас є клон хороша якість? ви побачите, що працює без проблем, це займає приблизно 10 секунд
зміни, що цей інструмент зчитує номери hw і sw, і, якщо файл в свою базу даних, вам завантажити файл на комп'ютер, змінюється, що не читає файл, який ? у блоці управління, і, отже, якщо у вас змінений файл, він тобі дасть " завжди є вихідний файл.
уго ---- президент A.E.P.
спасибі, я afferato концепції ви дійсно кращі
good to know, interesting.
it work кінці![]()