Це зміна в EGR відключається і працює на 100%, так ? потрібно плита для tapparla. Протестований і працює протягом кількох місяців на 100%
Це зміна в EGR відключається і працює на 100%, так ? потрібно плита для tapparla. Протестований і працює протягом кількох місяців на 100%
якщо клапан ? ок, не треба tapparla, просто відключіть її з біт swich.
уго ---- президент A.E.P.
Після завантаження змінити в авто весь час залишається відкритою і cos? він вирішує, поклавши аркуш (що простим розташуванням клапана). А якщо ви хочете сказати, що ви можете? зняти просто роз'єм від EGR не знаю, я не пробував, але потім побачив, що це була половина заблокована, я поклав листи
Голова закрита або відкрита на 100%??? Чому? якщо залишається відкритим, мені здається, трохи дивним, як рішення
Працює на 100%, але не d? pi? несправності, а потім просто один лист, щоб закрити його, інші листи він ставить практично завжди, щоб бути впевненим, що він буде закритий прохід вихлопних газів. Проблема цього авто ? що, потягнувши лінії рециркуляції відпрацьованих газів йде у відмову, то цей мод нічого більше? горить
Ідеальний.. незвичайний спосіб зробити вимикач, але працює він ? ок
Але якщо ви потягніть клапан, що може бути ? заблокований відкритим і не покладете лист я знаю, що машина не йде.. так чи підключений або відключений лист хоче, щоб ми
ви з цим рішенням йдете від'єднайте електричний роз'єм
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ