Результати 1-7 з 7

Обговорення: fap off qashqai 1.5 cdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199

fap off qashqai 1.5 cdi

привіт, хлопці, я намагався видалити fap від екю в цей автомобіль, але автомобіль, через деякий час, що ходить близько 10 хвилин починає білий дим см був рідкий, але я помітив, що автомобіль і є inniettore на fap ви можете допомогти мені, якщо замість 2 файлів ?

тип ecu siemens sid 303
    10143404AA
    nissan qashqai.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, покладених на службу у файли форуму....

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    привіт пристрасті був також спосіб для вас, щоб зрозуміти я ? хто може знадобитися в майбутньому, і ви вірите, що я не знаю, зробити см х просити допомоги, і як побачити обговорення protete

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    привіт пристрасті був також спосіб для вас, щоб зрозуміти я ? хто може знадобитися в майбутньому, і ви вірите, що я не знаю, зробити см х просити допомоги, і як побачити обговорення protete
    Привіт, Dom, ви мені відповіли таким чином-чому? часу f? це рішення, яке було в руках коштувала стільки, зараз sw оригінальні, які коштують стільки, навіть підписки, можете працювати файл....Не речі, ви суспільне надбання.....зверніться в службу файли форуму і уникнути багатьох проблем,...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Безумовно, не були вилучені пост ін'єкцій.., Покладених на кого-то, що пу? отримати роботу, в іншому випадку ви не можете "cavarne" ноги..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ну і даремно-від Матвія видалити fap на ебу siemens ? безодня, і лише небагатьом вдається це зробити, і я не думаю, що вас ніхто не буде робити це безкоштовно, враховуючи, що роботи дуже складні, а ризики, дійсно, об'єднати двигун...в іншому випадку є програми, які роблять роботу, але вони коштують багато грошей, і я не кажу, програмного забезпечення, які стоять 10 євро...

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    пристрасть спасибі, завжди ваш корисність? тепер я бачу, якщо там я можу просить про допомогу у службу

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •