Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Сам файл hw і sw відрізняється

Привіт всім, я читав, gt 1.9 mjet 150cv і я помітив, що я вже? мод готовий з таким же hw і sw...потім я відкрив ori-ліжко і мод готовий, і я помітив кілька відмінностей...місце, зображення фази уприскування, які не були порушені взагалі.
    В цей момент я не довіряю, щоб записати файл готовий...хтось мені може дати пояснення?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я читав, gt 1.9 mjet 150cv і я помітив, що я вже? мод готовий з таким же hw і sw...потім я відкрив ori-ліжко і мод готовий, і я помітив кілька відмінностей...місце, зображення фази уприскування, які не були порушені взагалі.
    В цей момент я не довіряю, щоб записати файл готовий...хтось мені може дати пояснення?
    привіт,ви можете розмістити обидва файлу орі, що я хочу їх перевірити? що стосується видалення клапана egr завжди є елементи, поставити в 0.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ви, я знаю,....насправді я не чіпав нічого, у фазі уприскування бенс? файли орі просто різні. Також може бути проблема, ecm 2001
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    як і передбачав,на практиці-файл названий sbolly та грі, але в egr були торкніться карти, щоб виключити можливість рециркуляції з стара система, яка працює appatto торкнутися також і на інших картах як в цьому випадку, але pe мене набагато більш простий і швидкий торкніться елемента керування,а потім або напишіть безпосередньо ваш файл мод вже готовий або покладіть оригінал тільки три карти, торкніться і залишити все інше змінено,але якщо хтось зробив мод, не знає, перевірок не буде", наш експерт, якщо хочете буду радий дати вам чесний погляд на мод, якщо місць орі і мод,хороша робота.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Спасибі msport...так ви говорите мені, що автомобіль вже мод всередині?! Ну ? прийшов у перший раз від мене, чому? була несправність системи рециркуляції ог, я виключено скидання елементів управління, але я цього не зробив, якщо в файл, чому? не я іншої орієнтації. Я не в курсі; я навіть йому інших людей, які читали той файл, крім мене.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    на практиці файл з фазою уприскування типу квадратної і мода тепер не знаю, якщо б ліжку, або те, що ви вже готові зіставляється автомобіля, що і попередній, але в будь-якому випадку, файл для всіх однаково.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Те, що ти говориш, фаза уприскування квадратний ? у орі (або, принаймні мені здавалося, що я прочитав від цього авто.
    Зараз в машині є? файл з фази уприскування квадратний + перевірка системи рециркуляції ог на нуль. Ви говорите, що пу? бути з-за невеликий невизначеності (питання десятих часток секунди) двигуна при розгоні факт, що співіснування?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Те, що ти говориш, фаза уприскування квадратний ? у орі (або, принаймні мені здавалося, що я прочитав від цього авто.
    Зараз в машині є? файл з фази уприскування квадратний + перевірка системи рециркуляції ог на нуль. Ви говорите, що пу? бути з-за невеликий невизначеності (питання десятих часток секунди) двигуна при розгоні факт, що співіснування?
    ах я зрозумів, то файл ori-ліжко від машини, насправді, не кричи, і так як, порівнявши його з орі має рівно 3 карти змінені, які є частиною управління egr,в цьому випадку він був вилучений у egr старого методу, і я думаю, що ви повинні прощати ori ці 3 карти і обнулити тільки два panettoni,це те, про відмову системи рециркуляції ог для решти файлів це добре, але якщо у вас є мод, або місця для думки або, якщо вам не йде ви можете написати,хороша робота.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •