Результати 1-6 з 6

Обговорення: Suzuki vitara 2000 року

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116

Suzuki vitara 2000 року

Привіт, Хлопці у мене suzuki vitara 2000 року ебу bosch edc15c2 0281010559 zy34027158, ці дані ебу автомобіль досягає 2100 оборотів приблизно і повертається на мінімум, і не прискорюється, вимкніть і знову ввімкніть швидкість до 2100 об, ? сталося що-то кому-то, перевірити, що зроблено з pompista ? - все в порядку, а не помилка в діагнозі.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Перевірили витратомір повітря ?? Також перевірте всі маси dell' електрообладнання, може бути ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Сьогодні вранці я перевірив електрообладнання і очищаються всі маси, чому? ? проблема, що я не від безперервного, але не усунуто, сподіваюся, вам добре з цим впоратися? знати.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Подивіться добре, може бути навіть де-проникнення води в connnessioni, або контакти лінзи всередині з'єднання...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    22
    може бути датчик оборотів зруйнований

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт, ці автомобілі були відкликані з-за проблем з електричної проводки на підключення педалі проводці акселератора, я розумію, що ? важко, а іноді дефект виявляється спорадично, з p? у pasienza покладіть на діагностику і подивитися, якщо ви можете читати значення, в той час як f? дефект, а також контролює dtc....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •