Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: Ось я

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10

Ось я

Стародавній prog. взимку в пошуках інформації про piaggio beverly 500

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Привіт і ласкаво просимо,тим часом, буде більше? доречно, що ви виступлю так пі? повне ім'я,вік,рід занять і спостереження,потім info ne trvi скільки ni або ви хочете, однак, я вважаю, людина має гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ласкаво просимо, як сказав msport ми у вашому розпорядженні, відкрийте тему в правильному розділі і обговоріть вашу проблему,ми зробимо все можливе, x мінське.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10

Є

Але, у вас один від Сицилії ,мене звуть Giampiero є інженер , 25 років тому я ми з допомогою програмного забезпечення примітка фірма римської рубав блоки управління , сьогодні я за кордоном з беверлі-500 з безліччю проблем, і погане обслуговування . і тоді я вирішив втрутитися , але я навіть не знаю, з чого почати , вітання всьому суспільству'

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    між тим, в цей вечір sar? опубліковано повне керівництво користувача, де ви також знайдете електрообладнання, якщо у вас є запит, зокрема, і я був їх технічний (piaggio) .

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    однак є також повідомлення, яке говорить про scodifica беверлі тому, якщо ви використовуєте пошук і що-то.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10
    Спасибі , керівництва, я думаю, вони, навіть якщо не російська, у мене проблема з вентилятором, який не те , але я думаю, що вирішити , я знайшов 33 ом між точкою 3 датчика темп води, та пунктом 22 ecu , але те, що мене турбує, а " мінімальний неправильної і поганої роботи двигуна

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав gelatino Visualizza Messaggio
    Спасибі , керівництва, я думаю, вони, навіть якщо не російська, у мене проблема з вентилятором, який не те , але я думаю, що вирішити , я знайшов 33 ом між точкою 3 датчика темп води, та пунктом 22 ecu , але те, що мене турбує, а " мінімальний неправильної і поганої роботи двигуна
    я можу тобі дати калібрування, яка служить x відмова мінімальний, а проблеми в цьому середовищі, він вирішує з чищення дросельної заслінки, інше питання, слід перевірити регулятор не повинен перевищувати 14,7 v в іншому випадку також відбувається вимикання, якщо продовжити, дайте мені знати, що ви d? руку,але я впевнений, що ви можете вирішити
    ах..я забув, що не підняти мінімум від життя, що знаходитесь в тілі дроселя то йде зворушена, коли замінити його steppermotor, що тут ? інші, ніж pts.
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    привіт хороше перебування у цьому форумі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10
    Добрий день всім , нарешті мені вдалося вирішити проблему вентилятора, який не заводився, я чистий, канали впуску, корпус дросельної заслінки , результат-мінімум високий і нерівний , в цей момент я не знаю, що робити , значення напруги батареї і регулювати, хтось мені пу? дати деяке уявлення , спасибі

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •