-
несправності подушки безпеки
привіт всім
я і мій друг, власник стилус, який має проблеми з датчиком подушки безпеки пасажира.
як і у вас коли-небудь вирішені ці проблеми?
ви ставите емулятор, щось, щоб обійти датчик ваги?
заздалегідь спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
системи мають два або емулятор, або знімає ебу читати дамп оригінальний і з sw змінили без присутності з подушкою то пишіть в блок управління і далі.....
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
очевидно, його присвячений потім один, і інший і ти....
-
якщо типу через якусь програму діагностики disabiti датчик ..?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
дамп ? вміст eeprom ебу він повинен бути читаємо файл в bin вміст, а потім відредаговано і я не знаю, якщо не пу? зробити в діагнозі я ніколи не чув....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
save в діагноз, який я знаю, не можливо (і я багатьох фактах, переписавши файл
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
на деяких блоків я роблю через читання dell подушка безпеки, але ви повинні прочитати serial, щоб побачити, що ви кілька екю і'!!!
-
НОВАЧОК
C'? спосіб емулювати resistecia килим, пам'ятайте, що ? можна емулювати зайняті, або порожній ? бажано емулювати як зайнятий, так що в разі аварії спрацьовує подушка безпеки на боці переднього пасажира.
Вони також продають емулятори, як ви знаєте, за ціною 70-80 євро. Очевидно, pi? дешевий, щоб купити пару опорів, а також їх роботу та здібності?.
Якщо комусь потрібен, коли ви знайдете підручник, я буду відповідати тут. З повагою
-
Я підтверджую, діагноз не пу? виключити датчик ваги, тільки через файл, що мене не завжди ? вдалося, може бути, пару раз, або ви можете емулювати датчик ваги з емулятором. ціна? ? pi? низьким, принаймні ті, які я використовую....
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму