всім привіт
нещодавно я підійшов до chiptuning,і я кинув вниз один mappetta що ? приїхала в версії v4 (після різних удосконалень, які я зробив самостійно і з допомогою порад тут, на форумі)... ну не вистачає якоїсь іншої ретуші, але рано чи пізно, я благословив файлів буде писати...
і тут виникає проблема...
мій основний автомобіль ? opel astra 1.7 cdti 2006 з 101cv без fap, який має edc16c9, в той час як другий автомобіль, що я і 320d 150cv e46 coupe 2006 edc16c35, в якому я dedichero не тільки я закінчу і пишу в файл .мод, який я підготував для astra h (я повинен скопіювати значення .орі з sw і hw одно)....
це сказав один мій друг сказав мені, що з його mpps клон v12 (білий провід, прозорі, без шухлядці) зробила кілька 320d e46 завжди з edc16c35,читаючи і записуючи файли від 1mb (це edc файлу від 2 мб в комплекті,але з ним ніколи не виникало ніяких проблем)ecm давав йому всі карти, навіть з тільки файли від 1mb...крім того, він також зробив його 535d e60 з edc16c35 завжди з mpps клон, читаючи і записуючи файли від 1mb, не маючи коли-небудь блоки або проблеми, як правило,...
я точно знаю,що mpps клон і ще програміст edc16c9 моєї astra h пишуть тільки, але не читають... так що я повинен знайти файл .ori на веб-моєї і змінити те-то і те написати правильно?
bdm та екскурсійне не відчуваю нічого, страх помилитися, щось і мені також не вистачає необхідного обладнання..
спасибі, найближчим часом