Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

купити mpps клон v13.02 (v13-v12) для edc16c9 і edc16c35

всім привіт
    нещодавно я підійшов до chiptuning,і я кинув вниз один mappetta що ? приїхала в версії v4 (після різних удосконалень, які я зробив самостійно і з допомогою порад тут, на форумі)... ну не вистачає якоїсь іншої ретуші, але рано чи пізно, я благословив файлів буде писати...
    і тут виникає проблема...
    мій основний автомобіль ? opel astra 1.7 cdti 2006 з 101cv без fap, який має edc16c9, в той час як другий автомобіль, що я і 320d 150cv e46 coupe 2006 edc16c35, в якому я dedichero не тільки я закінчу і пишу в файл .мод, який я підготував для astra h (я повинен скопіювати значення .орі з sw і hw одно)....
    це сказав один мій друг сказав мені, що з його mpps клон v12 (білий провід, прозорі, без шухлядці) зробила кілька 320d e46 завжди з edc16c35,читаючи і записуючи файли від 1mb (це edc файлу від 2 мб в комплекті,але з ним ніколи не виникало ніяких проблем)ecm давав йому всі карти, навіть з тільки файли від 1mb...крім того, він також зробив його 535d e60 з edc16c35 завжди з mpps клон, читаючи і записуючи файли від 1mb, не маючи коли-небудь блоки або проблеми, як правило,...
    я точно знаю,що mpps клон і ще програміст edc16c9 моєї astra h пишуть тільки, але не читають... так що я повинен знайти файл .ori на веб-моєї і змінити те-то і те написати правильно?
    bdm та екскурсійне не відчуваю нічого, страх помилитися, щось і мені також не вистачає необхідного обладнання..
    спасибі, найближчим часом

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    зазвичай ви використовуєте ваш ориг файли для modifficare...тоді зроби добре купити galleto або kess,legere ваш flash,зробити мод файл і переписати його...дивно, що ви не можете legere ваш edc16 з mpps v12...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    я хотів би уникнути в mpps особливо на edc16, візьми півня, v54 ? набагато краще, щоб мова c9, деякі пишуть тільки тому, що? читання ? можна тільки через bdm, serial читайте тільки невелика частина файлу, яка потрібна, мало

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    я поясню, так як ми ще не програміст,я відразу ж зосередився на lavore файл .орі взяв з інтернету, щоб моя машина astra h, тільки з номером hw і sw різні, щоб зрозуміти, як рухатися і як його змінити... тепер, коли я закінчив працювати файл, я повинен прийняти моє .орі і просто копіювати ті значення, які я в v4.мод ? відразу зробив карту...
    тепер перо моє .ori я прочитав, що серійний номер не може читати,а тільки писати, і це відбувається з будь-програміст...
    я хотів купити, програміст клон, щоб дозволити собі писати і читати edc16c35 (bmw 320d) і edc16c9 (astra h 1.7), але, може бути, не може бути...

Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    я хотів би уникнути в mpps особливо на edc16, візьми півня, v54 ? набагато краще, щоб мова c9, деякі пишуть тільки тому, що? читання ? можна тільки через bdm, serial читайте тільки невелика частина файлу, яка потрібна, мало
    але вибачте, тоді, мій друг з його mpps клон дав платить, наприклад, magpro, а також офіційний...
    це з mpps клон зробив нам 535d,320d, X3, a4 2.0 tdi працює через obd ніколи не мати проблем....
    і на 320d прочитав частину файлу (1mb, повний і від 2 мб) те ж саме у своїй 535 (1 мб замість 2 мб), li-він, змінених за допомогою ecm, з драйвера (відкриваючи файли від 1mb ecm дозволяє зробити ВСІ зміни, можете на edc16), а потім дав переписати обидва файлу 1 мб ? завжди все пройшло ок...і найголовніше, що продуктивність !!!
    Востаннє редагувалось leandro89; 22-08-2014 до 02:32

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    я mpps v12 з коробкою з металу, що завжди ? вважається одним з кращих, я використовував його рідко і ніколи не дав мені проблеми, але як швидкість? не з'? порівнювати з іншими інструментами, півень v54 і kessv2 більше? швидкі і менш схильні замятию, mpps ? дешевий і іноді робить лайно, якщо ви хочете ризикувати не з'? проблема, на машині ? ваше, я просто порадив виходячи зі свого досвіду

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    звичайно, на благодійність... але як же пояснити, що один робить все ste речі з mpps клон v12 ніколи не мати проблем??
    дивіться ви додаю два файли, які він читав, змінений, а потім написав,з mpps, 535 e60 (edc16c35) і 320cd 150cv (edc16c31)
    від того, що я читав,535, повинні мати файл в 2 мб,і якщо не читає повний,і ви пишете то від 1mb ебу повинен йти в блок...ну він переписаний, принаймні 15 разів, щоб отримати бажану продуктивність,не блок,bdm або щось ще...
    відкрийте:

- 320d e46 з драйвер B122_881
    - те, що 535d E60 з драйвер B191_597

і ви бачите, як файли є повними і compleamente редагування та запису....

карту 320cd 2005 150cv 2004 originale.rar

оригінальні карти 535.ori.rar

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ймовірно, він клон, добре зробив, і надійно, файл c35 не обов'язково ? 2 мега, перші моделі були файли від 1 мега, як c31, однак ви, я бачу, переконаний, і я не знаю, чому? ви запитали рада, візьми v12 і удачі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    має mpps v12 клон без шухлядці, все кабель obd колір прозорий...
    не та, що, я впевнений,хотів зрозуміти, якщо можливо, існували розбіжності, і якщо віск, щоб читати edc16c9, оскільки здається, що він не може читати...
    як подивитися файли вище, справні і їх ліжка з цим клоном...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    у c9 у пу? читати у повному обсязі тільки у bdm не інструмент закону, повністю з бд, я зчитуються і записуються 3 таким чином, купити клон, як і його, і сподівається, що це хороша якість виготовлення

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    у c9 у пу? читати у повному обсязі тільки у bdm не інструмент закону, повністю з бд, я зчитуються і записуються 3 таким чином, купити клон, як і його, і сподівається, що це хороша якість виготовлення
    у kess lege завжди, зокрема, бд

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •