Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163

Спробуйте карту grande punto mjet 90 к.с.

Добрий день всі користувачі форуму, побачив, що я у відпустці і у мене є трохи часу ****** щоб присвятити весь свій час я хотів зробити карту для моєї машини ми говоримо grande punto 90 кінських сил. Я повинен сказати, що на форумі я знайшов багато матеріалу, і я вирішив почати все з нуля і зробити нову карту.
    Перш ніж відправляти карту я хотів би деякі поради, дивлячись на карти педалі, яка не що інше, як карта запиту момент я помітив, що знайдені значення в breackpoint більше? низькі значення знайдені в обмежувачі крутного моменту, тому роблю висновок, що карту педаль і обмеженою gi? в оригіналі та їх обмежувачі крутного моменту встановлені в pi? високі правильно?
    У мене також є одне питання, на іншому форумі я читав, що користувач має пересадити всю карту педаль навіть негативний міф 90 hp і отримав відмінні результати, ви думаєте, ви можете? зробити зміни, як правило, щоб отримати педаль-й? реагувати?
    цікаво, чому? я принесла міф про золотих 90 cv gi? оригінальні і pi? пружною і гнучкою велику крапку.
    заздалегідь спасибі додаю пост орі
    http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1345624219

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    що стосується педалі, ви можете зробити і в якості вже у вас є інший відповідь, то змінити його в подальшому в залежності від того, як вам подобається відповідати на педаль, і, відповідно, машина вже тут, гарне місце,потім потрібно змінити інші,але кожна карта має свою логіку
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    я можу зробити карту, я і ne берете натхнення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    який сенс буде,видно, що хоче дізнатися, як отримати тільки? більш конструктивним, що його обличчя і місця, щоб зрозуміти, де помиляєтеся, і щоб його правильно зробити........очевидно, що це ? моя особиста думка
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    почати, зробити і розмістити його, і ми розуміємо разом, де ви можете поліпшити

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Explode. . І також ви маєте рацію...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Дякуємо за ваші відповіді я закінчив робити карту-й? пізніше місце

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Ось це і випробування. я ricopiato всій карті педаль міф також частини негативних і arrichito деякі моменти.
    Зовнішній вид поради і думки
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я думаю, є деяка проблема в тому, як ви зберегли файл. Чому? оригінал ? від 1 Мб і мод 2 Мб. Впевнений, що використовується файл ori вище розмістив?
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Так, я знаю, я використовував інший файл, то опубліковано, однак, тихий рівні вони ж hw і sw

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •