Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

погляд, перші кроки на ecm opel astra 1.7 cdti 101cv

всім привіт
    я нещодавно готель в світі chiptuning, і я почав робити невеликої роботи, наприклад, файл-opel astra 1.7 cdti 101cv bosch edc16c9 (не файл з моєї машини,але зараз мене це не хвилює,я в першу чергу повинен навчитися добре працювати,тоді, можливо, мені мій маяк для моєї машини )
    сказавши це, я додаю .орі і .mod
    я працював тепер тільки на
    - найпопулярніший крутний момент під час прискорення
    - найпопулярніший крутний момент при стандартних умовах
    - обмежувач крутного моменту
    - тиску в рампі
    - обмежувач тиску в рампі ( l' я не взяв їх трохи вище максимальне значення, встановлене в таблиці тиску в магістралі високого тиску)
    я намагався перемістити доставки трохи вище, 4500-5200 обертів, але не знаю, чи вдалося
    найближчим часом

файл видалений ori
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-01-2015 до 18:00

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    всім привіт
    я нещодавно готель в світі chiptuning, і я почав робити невеликої роботи, наприклад, файл-opel astra 1.7 cdti 101cv bosch edc16c9 (не файл з моєї машини,але зараз мене це не хвилює,я в першу чергу повинен навчитися добре працювати,тоді, можливо, мені мій маяк для моєї машини )
    сказавши це, я додаю .орі і .mod
    я працював тепер тільки на
    - найпопулярніший крутний момент під час прискорення
    - найпопулярніший крутний момент при стандартних умовах
    - обмежувач крутного моменту
    - тиску в рампі
    - обмежувач тиску в рампі ( l' я не взяв їх трохи вище максимальне значення, встановлене в таблиці тиску в магістралі високого тиску)
    я намагався перемістити доставки трохи вище, 4500-5200 обертів, але не знаю, чи вдалося
    найближчим часом

файл видалений ori

OPEL1.7 mod 694-412.rar
    файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, в різних обговореннях вставити посилання з номером вісь, крім того, не забувайте, що файли, орі йдуть, розміщені в правильному напрямку, вказавши тип авто, ecu, об'єм двигуна, hp, hw, sw і інструмент для читання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    цей файл .орі, вже присутній тут, на форумі, я взяв саме тут, справді, я уточнив, що не було моєї машини....
    і це було вкладення, як мій в іншій дискусії,тільки, що я не знаходжу де...
    у будь-якому випадку ось посилання на пост files .ori банку даних

http://www.professionalchiptuning.ne...html#post23055

Astra H GTC 1,7 101cv A694_412 EDC16C9 Ori.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ось ще один файл .mod , я додав зміни в управлінні turbo,обмежувач turbo і кількість палива...
    я поставив обмежувач turbo 2150hpa тобто = 1.15 бар turbo максимум,так що я б сказав в межах допусків,оригінал був на 0.9 бар
    крім того, тиск турбо,max сон прийшов до 2010hpa,тобто 1.01 бар....
    зовнішній вигляд коментарів, якщо поїду в правильному напрямку
    спасибі, найближчим часом
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-01-2015 до 18:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    На другій карті може йти, але ви можете трохи відсунути' pi? на карти педаль lim пара і turbo. Тоді у вас не торкнувся мапу Часу Уприскування, що пу? стати в нагоді. Однак, на мою думку, можна спробувати і подивитися, як іде!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    на турбо ще? в середньому в повному навантаженні на 150-180 пунктів... я не хочу смажити турбіна незабаром після цього,і тому, що машина має зливний кет повністю оригінальні...
    як доставки ми? я намагався перемістити вище за картками пара прискорення і обмежувач крутного моменту,даючи також допомогу в turbo високий....приблизно 2000 оборотів, а не з повним навантаженням я збільшив у % менше , щоб зберегти трохи зчеплення від надмірного стресу...
    мені не вистачає, щоб зрозуміти, як вони працюють, час вприскування, якщо ? корисні ritoccarli...

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Якщо хочете, залиште cos? turbo, а потім використовуйте ту ж логіку, що ви використовували на карту педаль, щоб зробити карту часу уприскування, і потім випробуйте його.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    з допомогою ecm-мені, я ці таблиці доступні через драйвер...

- час впорскування (одна таблиця)
    - фаза уприскування - впорскування головна базова карта 1 (ці є 6 таблиць,із збільшенням числа, починаючи від 1 до 6)

я повинен підправити перш, вірно?
    тобто ****llo обмежувач fumosita зонд верхній і нижній, що я не розумію, для чого потрібні і на насправді, але я не торкаєтеся..

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ви точно необхідно торкнутися, те, що називається час уприскування. На інших картах керують аванси насоса і паливної. Безумовно, торкаючись цих карт можна отримати ще кращі результати, але для базової карти я не буду їх виробництво, збитки.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    якщо я не помиляюся, коли ви торкаєтеся час вприскування збільшується сильно fumosita правильно?

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •