Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419

Інформація та поради для читання і запису Bmw X5 3.0 з допомогою якого інструменту в бд я можу це зробити

привіт, хлопці, я повинен зробити Bmw X5 cc3.0 2004 році я хотів би більше інформації, за допомогою якого інструмента читати і писати в бд без проблем, бачили, що такі інструменти, як я Fgtech v. 49 Magpro v4,2 Mpps v,5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    якщо півень і хороша якість? ви без проблем
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    на bmw ми завжди рекомендуємо bekup в bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт, якщо я правильно пам'ятаю ? один edc15 ,робив деякий час назад з старого півня, а потім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Привіт, хлопці я зробив читати весь півень і сім'ї і 3.0 d bosch dde.4.0, і я з файлу 512 але потім, коли я пішов, це не змушує мене писати, error data 9, потім я зробив спробуйте прочитати його з Magpro, і я тільки драйвер edc15c4, і я прочитав тільки даних і файлів, і 48kb pero, я не хотів ризикувати писати з травень зараз в який і королівської сім'ї ecu і світлі півень не пише, замість screen error півень
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці я зробив читати весь півень і сім'ї і 3.0 d bosch dde.4.0, і я з файлу 512 але потім, коли я пішов, це не змушує мене писати, error data 9, потім я зробив спробуйте прочитати його з Magpro, і я тільки драйвер edc15c4, і я прочитав тільки даних і файлів, і 48kb pero, я не хотів ризикувати писати з травень зараз в який і королівської сім'ї ecu і світлі півень не пише, замість screen error півень
    здрастуйте, ви пробували з v2? я тобі написав, старий півень спокійно,v2 не думаю, то напишіть, а то навіть magpro добре,що читає і пише тільки таблиці

Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    здрастуйте, ви пробували з v2? я тобі написав, старий півень спокійно,v2, не думаю, що напише, і тоді навіть magpro добре,читає і пише тільки таблиці, тому файл ? 48 mb
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-08-2014 до 03:29

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    я думав, це було edc16 для цього я bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    необхідно змонтувати edc16, якщо і так, я пропоную резервного bdm

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    я ніколи не мав проблеми з цим авто. деякі я навіть зчитуються і записуються cn mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    я зараз використовую kess ориг, але перший автомобіль цієї ж обробляється з mpps без будь-яких проблем ви просто уваги в стадії написання поставити хороший блок живлення до акумуляторної батареї машини і покласти в напругу також пк

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •