привіт всім, хлопці, ми повинні defappare це mercedes sprinter 3.18 cdi 3000 cc 184 л. edc 16cp31 двигун n?642992
у мене є дві програми, які роблять 2 різні речі, і я не знаю, який з 2 довіряти, щоб спробувати файл, або, якщо не довіряти нікому з 2
хтось взяв? зробив? просто для читання, послідовного чи треба відкрити ecu? є особливості обробки ?
вибачте, занадто багато питань, додаю посилання для золотих і дві mod
спасибі всім
привіт на цей тип ecu l єдине рішення ? працювати немає softwer це файл на 100% в минулому я ? довелося розблокування ecu, що раніше мій колега був заблокований саме після програмування разів. якщо у вас є сумніви запитайте в службу ke пропонує форум
файл, який в даний час і завантажується в ecu ? суміш раз + ecusafe я зробив багато випробувань, видаливши або mettenddo порції змінами від 2 файлу у відповідності з індикаторами, які запалювалися і те, що він міг зрозуміти з діагнозу, для цього я сказав, що я тримаю його під контроль, власник ? клієнт вірний, і я міг би зробити це
Правильно x-зрозуміти, як діяти
Ти спочатку зняв помилки з ecu safe, а потім ви працювали з раз?
Або читайте файл від ебу, а потім змінили його на ПК з обох програмах в послідовності?
Вибачте, але у мене немає досвіду роботи з цими програмами, я хотів би зрозуміти,
На A3
Я намагався раз зробити FAP
Але на панелі приладів залишилася горіти лампочка на Fap.
Я намагався стерти помилки після mod файл і діагностики не давав, а на приладовій панелі залишилося....