Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Punto evo 8F2 - інерційний вимикач

Привіт, хлопці, на Punto evo 8F2 75cv іноді виникає помилка на інерційний датчик, який робить вимкнути машину. Намагаємося знову поставити його на велосипед частина і, можливо, не представляє проблеми навіть для днів.
    Автомобіль, не ? аварій не було, а помилка ? pi? раз видалив з examiner.
    І цілком можливо, що проблема пов'язана з творчістю не виконано в jtag що? що тоді ? була завершена успішно повтор ? понеділок? у другій половині дня andr? де це в машину, щоб зрозуміти людину проблеми, тепер я написав тільки, як я ? повідомив!
    Спасибі і гарного дня Всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    сподіваючись, що в отвір чи не пошкоджено!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    проблема виникає періодично і діагностика двигуна не показує ніяких недоліків. Тільки у body, з'являється помилка " вимикач інерційний. Може бути проблема із-за першого запису не вдався, для? автомобіль ? гру без будь-яких проблем після запису нормально, але далеко не відразу представив проблеми.
    Far? в якості першого докази понеділка? перебудова з examiner і якщо це не допомагає, дають результати спробує? щоб зробити процедуру заміни ебу, що на міф мені дорогий? проблема відправлялися всі вентилятори як раз збиралася в рух.
    Ну, речі-й? дивні...
    як останній доказ можу завантажити флеш-e2p оригінальні, але я розумію, відкрити ті ECU

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для мене ебу двигуна не має нічого спільного, сигнал, блок інерціальної системи air-bag, що через can попереджає тіла, що, у свою чергу, каже, на блок управління двигуном відключається і не їздити на мотоциклі, так що я controllerei також у блоці управління подушками безпеки, якщо у вас є помилки.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я думаю, ви я, що ви не входите? дивна річ ? що проблема вимикача за інерцією ? було після цього, що ? була відкрита екю, для зіставлення. Проблема, яка виникає час від часу і не в ті ж умови, типу повного прискорення, тиску турбо-високою або низькою, і ін

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, якщо ти не вирішена, спробуйте виконати наступні дії для відключення кадрів в секунду і подивитися, які результати отримаєте ? доказ не буде ніколи.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Я проводив різні тести з examiner, і тепер не буде більше? немає помилки в діагнозі, навіть те, що вимикач інерційний, для? проблема виникає тільки раз в місяць, і не залишає слідів помилки.
    Автомобіль d? розрив, як ніби хоче відійти, але не вимикається і відновлюється відразу ходити регулярно.
    У машині вони, куплене використовується не дуже багато часу до того, як підключений диск, а потім ви не знаєте, якщо gi? присутня ця проблема чи ні. Може навіть її продані, щоб цей дефект не усунути. Може бути, навіть фальшивий контакт десь, але мені здається дивним, що немає ніякої помилки зберігається.
    Ne стоячи!!! ряд punto evo з от... типу, який через блок управління свічок розжарювання, що ви ? спалений він, у свою чергу, згорів блок управління двигуном ! таких абсурдних речей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Варто було б поставили орі, щоб побачити, якщо виникає дефект?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    якщо реф? дефект спробує? a помістіть оригінал? я не залежить від файлу. Через послідовний порт, а мені не допоміг написати V53, то зовсім не торкнулося б мене знову відкрити програму і зробити її Jtag, або, може бути, трохи почекати, щоб взяти I/O Terminal

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    25
    ви з " я "terminal" ти спокійно, я, однак, controllerei пін в ecu подушка безпеки, можливо, не один, що не стосується добре

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •