Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206

Mazda 2.0 Дизель 2007 Проблема DPF

Добрий день,
    у мене є проблема, від рішення про DPF.
    Лампа автоматично включається і відключається.
    Потім, як звичайно, проблема буде в обмін dell масла, і l?скидання Сажового Фільтра і масла .
    Я також зробив регенерації, і я повинен сказати, що ? все йшло добре.
    Але, навіть змінюючи масло, проведена регенерація примусовий, l?скидання помилок, після вибираєте автомобіль, рано чи пізно там горить і переходить у recovery.
    В діагнозі, мені здається, вибачте, але я повинен спробувати перекласти з німецької all російська, але цифри на міжнародному рівні:

P242F-Всі? Присадки для Дизельних двигунів, яка розпилюється (лічильник 1)
    - Спорадичний
    P2458 - Тривалість регенерації фільтра дизельного палива
    - Спорадичний

Якщо я роблю отвори у фільтр твердих частинок?
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    у вас фільтр засмічений, якщо ви робите отвори для твердих частинок, то потрібно сказати, що навіть в ecu двигуна, що у вас є факти заднім числом, тоді вам говорить інакше, ніж зараз, низький efffecinza пастки частинок
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Спасибі.Але я підірваний з повітря і все ******.Також, чому? я заново pi? раз.І тільки перший раз зробив дим.І інший раз нічого.І ви ? зупинився після того, ні хвилини не давати помилки.L помилка йде після.Ок.З отвором залишаю стояти.Потім я помітив, що фільтр і cat, і разом. Коштує багато грошей, змінити його.Cos іншим пу? бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Спасибі.Але я підірваний з повітря і все ******.Також, чому? я заново pi? раз.І тільки перший раз зробив дим.І інший раз нічого.І ви ? зупинився після того, ні хвилини не давати помилки.L помилка йде після.Ок.З отвором залишаю стояти.Потім я помітив, що фільтр і cat, і разом. Коштує багато грошей, змінити його.Cos іншим пу? бути?
    Перевірте шланги, які від датчика тиску у відсіку з FAP багато раз ламаються, і також перевіряє, s? перебуваєте води всередині..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Cinqueturbo, навіть ті, які були перевірені. Встала на міст, здається, все нормально.Всі ******і досить чисто.
    Якщо вони розбиті датчики? І cio? які імітують, що посуду немає, і за це мені вказує?помилка dpf? Я повторюю, що ****llo dell масла в двигуні ? нормально, а ? змінилося два дні тому. Чому? також відповідно до ****llo dell масла, якщо надто висока, реагує однаково.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    здрастуйте, перевірте, якщо ваш діагноз має елемент компенсації маси попелу, якщо c? спробуйте привести її до 0

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    з delphi порт працює в нуль(скидання масла, повітря, що я знаю все до нуля. І гасне індикатор як двигун, що PDF, але рано чи пізно rincomincia в майбутньому таким чином: перший залишається і після того, як ви їдете почнете робити включити і вимкнути. Я діяв, навіть з ручною системою з гніздом, mazda і кабель маси.
    Ця mazda ecu можна? читати через OBD(galletto1 або 2)? ? na denso, якщо я не помиляюся. Якщо не ? дуже ризикований маневр, я можу спробувати зробити DPF-off? Ви повинні також видалити помилки dtc?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    привіт видалення dpf ? проблема на цих ecu, він робить без проблем!!!!! залежить від інструментів, які ви, як півник, що kess працюють добре в читанні і scrttura файлу бд. Сша, що на цих ecu працює добре, і ви принаймні 4 отвори, використовуючи свердло 10мм
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Ок, ви терр? в курсі.Дякую

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді