Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128

EDC16C31 BMW 320d E46 (565-858). Drivers Wish

Привіт всім, я вчуся в EDC16C31 BMW 320d E46, і я знайшов у 2 DW значення, що я не очікував.
    У мене встановлений коефіцієнт 0,1 для правильного відображення значення крутного моменту, Нм, але, в той час як запити, що перевищують 80% значень коливається від 300 Нм, для тих, нижче 10% перевищують значення 6.500, і, включивши відображення 'signed' стають навіть негативні. Як слід розуміти?

Файл ОРІ

E0674 DW 1
    E08B8 DW 2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    відображення правильне, і те підписано, однак,значення можуть бути інтерпретовані так, як їх читати,навіть, чому? драйвери wish не що інше, як запит на крутний момент, який в звичайній їзді не ? надмірне,але і стає під великий попит з боку водія
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    відображення правильне, і те підписано, однак,значення можуть бути інтерпретовані так, як їх читати,навіть, чому? драйвери wish не що інше, як запит на крутний момент, який в звичайній їзді не ? надмірне,але і стає під великий попит з боку водія
    Ясно, але з цифрами signed є запити, пара негативних..., які не мають сенсу. Крім того, з запитом на 0%, я очікував, принаймні, рівні значення, але вони цього не можуть. Insimma всю частину зі зниженою навантаженням карта містить значення, які я, здається, не збігаються... цікаво люменів!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •