Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: abrites 5.4 не пише

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

abrites 5.4 не пише

Я взяв недавно abrites версії 5.4 китай або 5.1 я не зрозумів, добре.
    Моя проблема ? це я в основному його взяв, чому? я знав, що читати різні e2p з ecu 59f 5af etc scodifiche різний, але у мене виникають проблеми саме з цими ecu, tatno для початку, якщо протягом з версії 5.4 e2p цих ecu не читає, так що я повинен увійти з 5.1 ( і це нормально ) проблема ? що після mod e2p не переписує тому всі його операції, але прибувши на повідомлення зняти картину протягом 2 хвилин і дати ок, давайте просто читати, щоб бачити, і c'? завжди його стара, як ніколи?
    Це мені було дуже навіть, якщо e2p ecu marelli 1.3 mjet але потім я їх вирішена dissaldando.
    C'? ніхто не використовує його?
    Чи Можете ви мені дати якусь пораду?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт версії c---і цей інструмент має багато помилок, кажу я, xk? я ? довелося мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    спочатку прочитайте вимкнути запалювання на 2 хвилини? і важливо, щоб pwrlac . це екю пише, в той час як картина і у вимкненому стані, якщо не аспекти досить відновлює старі дані. або не дуже добре працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ALecsx я не зрозумів, я повинен написати з основи вимкнений? ні!
    раз написано-треба чекати 2 хвилини, чи не так?
    я читав навколо, що c'? версія 5.6 c....і ви знаєте, скажи мені, де можна знайти?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 € робили все від діагнозу.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz і т. д...
    Fiat другому-гроші на вітер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Але з тим, ви тільки км замість цього робить багато інших речей, принаймні, не всі ті, хто говорить, але мало робить
    c ? це оновлення до 5.6 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    здрастуйте, ви можете мені сказати, що на benz? ezs закон від бд чи завжди dissaldando?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Але з тим, ви тільки км замість цього робить багато інших речей, принаймні, не всі ті, хто говорить, але мало робить
    Привіт Михайло я abrites для фіат 5.4 використовую трохи, і, я вважаю, достатньо добре, я можу вам сказати, що 59 f я завжди записуються і зчитуються і зроблені діви, як вам сказав користувач, ви повинні чекати трохи, щоб картина вимкнений, інакше ви не закриваєте запису e2p, ймовірно, проблема ? це,у всякому разі, тобі повідомляю, що початковий варіант ? 5.1 і ви зробите їх так багато речей, в тому числі 6jf multijet в той час як 6f3 робить версії 5.4, що китайці дають включити, але не всі модулі активні насправді, якщо перейти на читання e2p з 6f3 падає, кажучи, що серійний ключ не ? правильно? я можу сказати, наприклад, що вдалося прочитати велику частину тіла безпосередньо від розетки, і їх може писати, але не клонувати, наприклад, поставивши ще один файл всередині, і це також вірно для деяких 59f залежить dallHW але scodifica часткової тому на все..навіть якщо не ? повний як оригінал економить багато часу..зараз я в очікуванні повної версії, ми сподіваємося, що деякі модулі для сім'ї робить їх без особливих проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 € робили все від діагнозу.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz і т. д...
    у вас оригінал?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 ? ви робили все від діагностики.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz etc...
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    я провів два dvd з програмним забезпеченням, оригінал і клон....не з'? ніхто не італії, який має цей інструмент???

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •