Результати 1-10 з 10

Обговорення: egr-off на opel zafira 2.2 tdi 2005

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

egr-off на opel zafira 2.2 tdi 2005

вітаю всіх!
    хлопці, ви можете виключити клапан системи рециркуляції ог на opel zafira 2.2 tdi 2005 року??повинно бути, принаймні, діагноз один bosch edc 15m але я не впевнений,ого зробив діагностику, щоб побачити помилки і просто!!!заздалегідь дякую!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Необхідно змонтувати насос nafta, ВІЦЕ-президент, потім не ? редагована карта. Повинні мати egr електричної і виключення ? можна тільки через емулятор...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Необхідно змонтувати насос nafta, ВІЦЕ-президент, потім не ? редагована карта. Повинні мати egr електричної і виключення ? можна тільки через емулятор...
    привіт і спасибі за відповідь!
    складання насоса vp і egr електрична,але читав тут на форумі або в ліжко egr off на zafira 2.2 tdi edc15m чи я помиляюся???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    В теорії може бути також, ви можете видалити його за допомогою програмного забезпечення, для? проблема ? що не існує інструменту, який міг читати ебу, якщо не tech2, який, зрештою, не ? сказав, що ти не міг би виправити, якщо навіть leggessi якимось чином вихідний файл.

Я, коли мені потрібно було, я намагався з ****** і я взяв емулятор від продавця, у східній і ті, які я зібрав на сьогодні не дали яких-небудь проблем. Витрати близько 100 євро...

Очі, що треба шукати щось для egr електричної, а не механічною... для останнього існує schemino просто для costruirselo.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Вибачте, але не монтує Psg16 ?
    Якщо ? так півень V54 повинні зробити, і x, щоб змінити файл ******* ? від p? що тому.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    не знаю точно, що збирає, я повинен бачити, що ce писав на ecu, але зараз немає такої машини!!а v53 мене визначає його як edc 15m

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    Вибачте, але не монтує Psg16 ?
    Якщо ? так півень V54 повинні зробити, і x, щоб змінити файл ******* ? від p? що тому.
    якщо ? один psg16 я хотів би уникнути грати на цих видно, що якщо розбився, потрібно міняти весь насос, і варто один випалив.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не знаю, псж, що ви робите з півня... або, принаймні, я ніколи не намагався з 54.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Він потрапив під Opel, якщо не знаходитесь, то вам не 54, а, повернувши знаходиться в режимі x її в BDM, але не ? так просто, як в Edc16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Тільки я, трапляється, один з цих авто, я повинен спробувати це на v54, чесно кажучи, використовую майже ніколи. Віддаю перевагу v48.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •