Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143

Рекомендую покупку інтерфейс...

Хлопці, може бути ? настав час переключитися на щось більше? "масовий" порівняно з дорогою і старий MPPS... що ви мені порадите?
    Як вже? я сказав для мене ? тільки хобі, яке я намагаюся вилікувати краще, з обладнанням, по-перше, і, перш за все, з вивченням

Два "друзів", випробувавши кілька критично, зіставлених з і я, хотіли bottarella їх ECU також їх... тільки, що є дві моделі, які я не думаю, мій mpps особа:

Міф 1.4 78cv (і має бути 16в depotenziata я думаю, тепер вони також роблять 8в, але на початку, якщо не помиляюся, був 16v depotenziata)
    Corsa 1.3 mjet 105л.с.

Я не бачив ще ні, впевнений, Гонка ви не можете зробити з MPPS... що ви мені порадите? я хотів би уникнути, в даний час із-за браку місця, їх BDM, по якій мене цікавить інтерфейс, що особа, послідовний... c'? щось, що робить в моєму випадку?

Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ми говоримо клонів, я вважаю, що тільки півник v2 я на вас,якщо ви хочете взяти його, зв'яжіться зі мною в лічку, що ми згодні і незабаром я вставляю в онлайн магазині.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio
    Хлопці, може бути ? настав час переключитися на щось більше? "масовий" порівняно з дорогою і старий MPPS... що ви мені порадите?
    Як вже? я сказав для мене ? тільки хобі, яке я намагаюся вилікувати краще, з обладнанням, по-перше, і, перш за все, з вивченням

Два "друзів", випробувавши кілька критично, зіставлених з і я, хотіли bottarella їх ECU також їх... тільки, що є дві моделі, які я не думаю, мій mpps особа:

Міф 1.4 78cv (і має бути 16в depotenziata я думаю, тепер вони також роблять 8в, але на початку, якщо не помиляюся, був 16v depotenziata)
    Corsa 1.3 mjet 105л.с.

Я не бачив ще ні, впевнений, Гонка ви не можете зробити з MPPS... що ви мені порадите? я хотів би уникнути, в даний час із-за браку місця, їх BDM, по якій мене цікавить інтерфейс, що особа, послідовний... c'? щось, що робить в моєму випадку?

Дякую
    можливо ( я кажу можливо) міф ти з mpps, залежить, яка версія у вас.
    opel corsa ви повинні бачити, що ecu збирає, можливо, якщо ви вкажете рік ви пу? бути + точні.
    ви можете купити gallo2 клон, я пропоную те, чорний з білими літерами, версія v51. як я вже сказав ? краща серед клонів, але він також має проблеми, все що там зараз по-моєму працює, al100%
    зробіть пошук в інтернеті, продають вже трохи + 200 євро. і ті ж, що і декілька курей купують в іншому місці за 1000 євро.
    nn, я можу розміщувати зовнішні посилання, щоб не йти проти правил, але gi? якщо ви шукаєте з ****** ви вийшли центнерів.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав pasquale78 Visualizza Messaggio
    можливо ( я кажу можливо) міф ти з mpps, залежить, яка версія у вас.
    opel corsa ви повинні бачити, що ecu збирає, можливо, якщо ви вкажете рік ви пу? бути + точні.
    ви можете купити gallo2 клон, я пропоную те, чорний з білими літерами, версія v51. як я вже сказав ? краща серед клонів, але він також має проблеми, все що там зараз по-моєму працює, al100%
    зробіть пошук в інтернеті, продають вже трохи + 200 євро. і ті ж, що і декілька курей купують в іншому місці за 1000 євро.
    nn, я можу розміщувати зовнішні посилання, щоб не йти проти правил, але gi? якщо ви шукаєте з ****** ви вийшли центнерів.
    mpps у мене є і 5, що 12

пік ? один 2011 року...

для півня я бачив, gi? я документально...

але замість kess або magpro2?? я читав, можливо, помилково, що, по суті, є той же продукт.. я помиляюся?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio
    mpps у мене є і 5, що 12

пік ? один 2011 року...

для півня я бачив, gi? я документально...

але замість kess або magpro2?? я читав, можливо, помилково, що, по суті, є той же продукт.. я помиляюся?
    з v12 міф ви повинні це зробити.
    magpro2 = kess v1 і навіть з цим я думаю, ke зробіть міф.
    для переміщення щиро ви повинні побачити, що ecu збирає. може бути, монтує 6f3, але з пам'яттю spansion або я не знаю, якщо opel монтує mjd8.
    в основі є? на форумі з клонів не робите нічого. може бути, тільки півнику v2.
    ви повинні поглянути на автомобіль.
    PS навіть клон magpro2 зараз знаходиться трохи, ми перейшли від 300 євро кілька місяців тому близько 150 існуючих. або навіть менше.
    Востаннє редагувалось pasquale78; в 18-09-2012 13:14

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Спасибі Паскуале... якщо у мене є впевненість, змусити півник, можливо, мені б дешевий

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    C? навіть півень в магазині... made in EU..
    коста-пі? але, як s? добре працює....

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    C? навіть півень в магазині... made in EU..
    коста-пі? але, як s? добре працює....
    правильно. також v51-китайськи добре працює, наскільки я знаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    але сербський існує, правда ? легенда?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    але сербський існує, правда ? легенда?
    сербський існує, і, мабуть, його інструмент добре працюють, але вони коштують досить, і для любителів ? теж мені

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •