привіт, хлопці,працює на цій машині програма ecusafe, щоб відключити dpf?після цієї процедури необхідно очистити або зробити отвори в dpf або можна залишити так?
дякую
привіт, хлопці,працює на цій машині програма ecusafe, щоб відключити dpf?після цієї процедури необхідно очистити або зробити отвори в dpf або можна залишити так?
дякую
ecusafe не працює на євро 5, то я б сказав, немає, однак очевидно, що після видалення регенерації з блоку потрібно обов'язково видалити dpf (метод, який ви, здається, більше? правильно...
Я не хочу сказати, boiata, але якщо я правильно пам'ятаю, ти з Раз (виправити вручну).
може бути, якщо ви говорите, що автомобілі ? ... , потім ecusafe захоплювала все dtc , якщо ? альфа або фіат як мінімум раз з mod dell засмічення
Не за раз, і навіть з ecusafe в E5 мають елементи управління, які ці програми не видаляють, якщо ви знаєте, зон, ви можете виправити вручну, в іншому випадку, покладених на когось з пі? досвід або ви звертаєтеся в службу online
Терпіння і чеснота сильних..
Привіт backgroop нам, я думаю, я майже вирішив, але останнім часом я не можу навіть бачити МІЙ профіль, тому що він говорить мені, що я не дозволив... Так що я чекаю ще пару днів.
Підтверджую з особистого досвіду, ne раз ecusafe роблять повну роботу!!!!
здрастуйте, буде служити мені читати файли. З те, що ви читали?