Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

передача файлів орі від однієї машини до іншої, ідентичною

Доброго ранку всім, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти,то в нас є 2 машини однакові ж орі, сам же двигун працює, машина ? був поставлений, всередині файлу ori відображається kess потім кодується,тепер моє питання ?: я можу прочитати його півень цей файл і помістити його в іншій машині? Я просто його прочитати( не відкрити його, тому що неможливо), і запишіть його в інший? Ви пу? робити?
    Спасибі всім і гарного дня

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти,то в нас є 2 машини однакові ж орі, сам же двигун працює, машина ? був поставлений, всередині файлу ori відображається kess потім кодується,тепер моє питання ?: я можу прочитати його півень цей файл і помістити його в іншій машині? Я просто його прочитати( не відкрити його, тому що неможливо), і запишіть його в інший? Ви пу? робити?
    Спасибі всім і гарного дня
    факти питання, як ви думаєте, процесор ебу зчитує файл закодований з kessv2 master? і з чого scodifica, щоб зрозуміти карти.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Мій друг, як мені здається, відзначити деяку неприязнь в моєму ставленні... Ne привіт ne доброго ранку... Не, мені здається, бути грубим, в, напишіть своє запитання...

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    факти питання, як ви думаєте, процесор ебу зчитує файл закодований з kessv2 master? і з чого scodifica, щоб зрозуміти карти.
    Якщо ви хочете відповісти добре, інакше амінь, якщо я відправив питання ? чому? я не знаю відповіді і, тим більше, питання я задаю, мені щось не знаю...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Мій друг, як мені здається, відзначити деяку неприязнь в моєму ставленні... Ne привіт ne доброго ранку... Не, мені здається, бути грубим, в, напишіть своє запитання...
    ніяка неприязнь, ? тільки те, що іноді будуть розміщені питання, що якщо ми розмірковуємо трохи не служити в twitter, ви хочете, добрий день, ок, тобі все-таки дав, але моя відповідь-питання на ваше питання залишається. якщо ви хочете швидкий відповідь, я тобі можу дати, але, я думаю, більш цікавим для вас теж туди для міркування.

p.s. подивимося, що скажуть інші.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ніяка неприязнь, ? тільки те, що іноді будуть розміщені питання, що якщо ми розмірковуємо трохи не служити в twitter, ви хочете, добрий день, ок, тобі все-таки дав, але моя відповідь-питання на ваше питання залишається. якщо ви хочете швидкий відповідь, я тобі можу дати, але, я думаю, більш цікавим для вас теж туди для міркування.

p.s. подивимося, що скажуть інші.
    Ок, ви праві, але якщо ці речі я знаю менше, ніж 0, або якщо пишу, означає, що gi? ми, міркував я... Для вас, що ви знаєте, можуть бути настільки елементарні, можливо, для когось ще немає.... Я б зробив більше? задоволення, яке я б дав відповідь... Якщо запитаєте мене те, що я вам відповідаю, що я не роблю, що я кажу ragionaci подумайте, etc..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    вибачте мене ? підключені автомобіль з kess v2 і півник клон мені вдалося витягнути мар файл і відкрити його з ecm titanium я не розумію, де ? проблема

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    що машини ми говоримо ? якщо це сталося, мені б так, я машину змінений bdm давайте втратити те орі створенні тільки інших варіантів, то буду в орі, починаючи з sw і hw правильно, то я б зробив порівняння і cericherei вихідний файл, або, як мінімум, вибирати для реконструкції
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    В потім спокійно читати з іншим інструментом, і відкрити її або запишіть його без проблем.З повагою.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    25
    що машина????

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення