хто-небудь знає ? можна? метод ? відрізняється від edc15![]()
хто-небудь знає ? можна? метод ? відрізняється від edc15![]()
Мені цікаво було б, навіть я підняти мінімум...Дякую заздалегідь за допомогу...
Ви насправді більше? що ще мені треба терміново мінімум мені![]()
я interessatissimo як ? зміни, які запитують мене останнім часом хлопці, які мають установки і встановлюють генератори змінного струму великогабаритні і потрібно, що підняти як мінімум...я сподіваюся, що хтось може допомогти...я зокрема, я шукаю для Gp 1.6 mjet![]()
карту педалі акселератора (збагачення при прискоренні з титану) в першому стовпці-дати, на 5%, якщо повертає значення, якщо це до нуля, дійте, даючи 5 пунктів за раз фінч? мінімум досягне бажаного значення.
НЕПРАВИЛЬНО!!!
УВАГУ!!!! на картах педалі акселератора 0 (нуль), вони ніколи не чіпатимуть. ? питання безпеки, якщо 0 стає відмінною від 0 двигун, то не гальмує більше?
Мінімум, що ви можете? змінити, але не за допомогою цього методу, між іншим, дуже неточно.
c'? його визначає карту.
Спасибі 1000 денні!! X-відмова щось відомо? Я бачив, що c'? керівництво по offlimits, але я не впевнений, що ми також edc16
x-відмова, ви повинні працювати в 2D, знайшов, де ? позиціонується останній вигин у прес-turbo, виконайте кривої, в якій вершина presenter? десяткові значення близько 2500 очок, тобто 1500mbar ( приблизно 1,5 бар тиску ) alzala 500 очок, і ви повинні вирішити
Не могли б ви сказати нам, що