Сторінка 1 з 12 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 118

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178

карта часу уприскування edc15c7

всім привіт, я хотів би змінити авансів в моїй карті цілеспрямовано і адекватним, але для цього мені потрібно знати, скільки мене триває ін'єкції. хто-небудь знає, де я можу знайти карту часів ? я щось знайшов, але ? дивно, чому? я не вважаю, вісь, зовнішній вигляд, освітлення ...додаю мій файл 147 немає egr.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    здрастуйте, фабіо,
    я не можу завантажити файл...

що hw і sw монтує ?

якщо ? є 147 edc15c7, як моя (8в 115cv)
    адреси карт duration :

724BA і 7278A я, я, я паралельно (можливо помиляюсь)

висловлюють термін в сша (кабріолет в градусах за допомогою коефіцієнта 0.023437) на осі у вас тиск в магістралі rail і на іншому, у вас rpm-пакети.

якщо ви мені підтвердіть, що ми говоримо про те ж centrlalina і використання winols ви додаю свій мод

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Сісі ми говоримо про те ж ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Спробуйте ці,
    я вас попереджаю, я все-самоучка, використовую для моєї і досі працювали.

є кілька карт для " open-loop змінної геометрії...

ось він -> 332_536_Alfa_147_rev1.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    спасибі gionag але мапу мені ви вказали ? цієї передоплати , тобто коли(в градусах) повинен починатися впорскування , я шукаю той, який показує час впорскування....для файлів, які ви надіслали мені я дякую тобі, але я не знаю, використовувати winols, спробує? відкрити його і будете бачити? що робити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Я не здивуюся, помиляюся...
    але SOI тут :
    7321A & 746B0

ті, що я дав, є тривалість limiter або, принаймні, я сподіваюся, що я машина, яка передбачає декілька десятків graidi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Дивитися ти мені відкрив світ, я вірив, що duration б SOI, однак SOI мають на осях дизель і rpm? Спасибі 1000 допомогу, яку я від

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Потрібні хороші карти, які мені вказали, я не можу зрозуміти, як це витлумачити, чому? якщо я роблю рахунки для 3000 оборотів в хвилину максимум дизель мене виходить, що починається впорскування в 11gradi перед вмт і триває 30 градусів, враховуючи, що не можу подолати 10gradi пост уприскування, я думаю, що там я зрозумів, покер... ви можете допомогти Мені зрозуміти це? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Потрібні хороші карти, які мені вказали, я не можу зрозуміти, як це витлумачити, чому? якщо я роблю рахунки для 3000 оборотів в хвилину максимум дизель мене виходить, що починається впорскування в 11gradi перед вмт і триває 30 градусів, враховуючи, що не можу подолати 10gradi пост уприскування, я думаю, що там я зрозумів, покер... ви можете допомогти Мені зрозуміти це? Дякую
    між тим, я радий допомогти (я думаю, що форуми слугують для цього).
    за те, що ви говорите, я повинен подивитися на карти, які на даний момент відпочивають на домашньому комп'ютері.

з розрахунку, що ви зробили не ви вкрали у заздалегідь... градусів фактичні ін'єкцій подивіться розраховується шляхом вирахування передоплата на карту duration.
    подивіться, якщо cos? вам двері.

Я завжди кажу, я неофіт гарний і зроблений, так що мої відомості слід приймати з обережністю
    ми чекаємо, можливо, відмова cos? ми вчимося у двох

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    які формули, які використовувалися, щоб перетворити їх мікросекунд вприскування у строк кута?
    просто щоб зрозуміти, якщо ми використовуємо ту ж формулу, або у будь-якому випадку один і той же результат aldil? метод...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 12 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •