Привіт всім, хто намагався щось зробити з autocom регенерації примусового dpf ?
Наскільки це безпечно для двигуна зробити такий маневр в майстерні ?
Привіт всім, хто намагався щось зробити з autocom регенерації примусового dpf ?
Наскільки це безпечно для двигуна зробити такий маневр в майстерні ?
Можливо, я погано пояснив; функція регенерації dpf повинно привести двигун на високих обертах протягом деякого часу; і те, що я прошу, і' хто-небудь пробував такий функціонал? з autocom на кілька автомобілів ? І коли я запитала, чи є ? безпечно для двигуна, я хотів сказати, якщо цей маневр примусової пу? призвести до пошкодження двигуна !!
Be..
поставити двигун без навантаження 3000giri також стратегію упорскування від високих температур вихлопних газів протягом десяти хвилин
мені здається, менш шкідливі, ніж фарсі двадцять хвилин (scutuniare)як говориться, з моїх частин машини....
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Хлопці, доброго ранку, випрямляча і я тебе dirr, що принаймні 2 або 3 рази в місяць, мене запитують, мотори 1.3 mjet opel, що sbiellano, щоб зробити вимушених, останнім часом я й прибув до " гранд-crysler vojager з боковим отвором шатуна, що і вихід з, стартер зробив met? від шатун ж і житло, а стартер відключається від обмін ж, все це від регенерації... погоджується, їй ste регенерації примусово? Я рекомендую своїм клієнтам, щоб увійти в шосе і запустити регенерацію в автоматичному машини під їх відповідальність?. Всі crysler крім зварювання для ремонту ce хотів вал новий, всі 4 шатуна і 4 поршня, не рахуючи звичайного капітального ремонту двигуна.... повинен???
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Клієнт сказав мені, що він і зламав все, в дилерській чекаєте, що вона в rugenerazione, бо він горить лампа і, будучи в нову машину і поїхав в дилерський центр, може бути, як ви кажете ****llo масла був занадто високого turb9 не більше, тема масла і почав плювати масло в колекторі, обороти двигуна, вони напевно виросли до перевищення і ослаблення механічно, бо дерево і часовий також на туристичне, тому я припускаю, що деградація нафти була високою... а добре, що винайшли DPF і FAP![]()