Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря

привіт, хлопці у мене lancia delta 2.0 mtj хтось знає, як мені допомогти?у мене ця помилка: невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря що може бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я я почну перевірити egr муфти turbo...

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    тиск це нормально і egr чистий і повертається на своє місце... керувати за допомогою examiner все ок....

я можу завантажувати зображення, заднім числом, ви хочете побачити egr, як і гніздо

nn я хочу mattere дороги, але я зробив тест.. сара нерозумно, але я думав, від'єднати датчик витрати повітря і випробувати машину... я помилку, але машина йде краще, ніж коли датчик витрати повітря приєднаний,mo 2 речі.. або датчик витрати повітря, і для зміни або, блок управління і так далі від riconoscrmi значення повітря 1200,я nn вірю в це, але тепер я знаю більше на що думати... я сумніваюся, legr на sensoremap на колектор..)).

Хлопці, я лягаю спати.. все Одно я 80 євро max витрачати,я поясню, я знайшов deb pierburg 80 або зробити карту з egr-off? Добраніч всім

2014060320255400.jpg це ? діагноз

2014052612565300.jpg та це ? датчик
    Востаннє редагувалось Backgroop; 17-06-2014 до 11:57

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    тиск це нормально і egr чистий і повертається на своє місце... керувати за допомогою examiner все ок....

я можу завантажувати зображення, заднім числом, ви хочете побачити egr, як і гніздо

nn я хочу mattere дороги, але я зробив тест.. сара нерозумно, але я думав, від'єднати датчик витрати повітря і випробувати машину... я помилку, але машина йде краще, ніж коли датчик витрати повітря приєднаний,mo 2 речі.. або датчик витрати повітря, і для зміни або, блок управління і так далі від riconoscrmi значення повітря 1200,я nn вірю в це, але тепер я знаю більше на що думати... я сумніваюся, legr на sensoremap на колектор..)).

Хлопці, я лягаю спати.. все Одно я 80 євро max витрачати,я поясню, я знайшов deb pierburg 80 або зробити карту з egr-off? Добраніч всім

2014060320255400.jpg це ? діагноз

2014052612565300.jpg та це ? датчик
    Я закликаю тебе не розміщувати повідомлення поспіль, в іншому випадку вважається спамом
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    7
    спробуйте закрити egr з аркуш і подивитися, чи нормально автомобіль , postami файл, який тобі закриваю я egr на карті

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Дякую, але безкоштовно?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    маса повітря до мінімуму ? ти подивився на неї ?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Звичайно,маса повітря, вимірюваної маси повітря і мета, рівні 321=321 я не розумію, чому CN deb напали на автомобіль частина 2700 якщо відключаю роз'єм, машина летить, і участь у 1800....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Звичайно,маса повітря, вимірюваної маси повітря і мета, рівні 321=321 я не розумію, чому CN deb напали на автомобіль частина 2700 якщо відключаю роз'єм, машина летить, і участь у 1800....
    подивитися значення max маса повітря вимірюється очистити або видалити карту з l egr ворота l помилки подивитися, якщо значення маси повітря ? найбільш високим.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    я не розумію,.....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення