Результати 1-6 з 6
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99

проблеми recovery bmw після defap

всім привіт, викладу мою проблему довелося з bmw 525d e60 після того як ви завантажили карту з видаленням egr + fap машину і відразу пішов добре задовільні результати,тільки шляхи десятка кілометрів автомобіль не працює,на діагностику не піднімається тиск турбо,iniziono деякі елементи управління, які проводки датчик fap,контроль геометрії турбокомпресора, але нічого, то завантажує файл ж проблема з помилками в діагностиці 48a0 система fap - 4d00 система fap - 481a fap забиті-41ba датчик різниці тиску,в цей момент навантаження вихідний файл defappato з ******* і продовжує машині, щоб не йти з тієї ж помилки, перелічені вище,у діагностиці значення маси повітря ,прес. rail хороші, якщо qualquno може дати мені поради вітаються спасибі.
    додаю вихідний файл і то, спочатку завантажується.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    ви обнуляється значення dpf, перш ніж писати файл nodpf?
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    здрастуйте, поверніть файл орі з діагнозом зайдіть в налаштування і введіть на dpf замінити, потім завантажити цей файл і дайте мені знати, як v? привіт і хорошу роботу....
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ви видалили фізично dpf ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    я не зробив ніякої настройки перед завантаженням файлу,в діагностиці я тільки функція скидання значення датчика тиску диференційованої системи dpf,я фізично видалені dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    проблема вирішена,в діагностиці активної завантаження вихідний файл у мене завжди та ж проблема з натисканням turbo max 0,6 в цей момент, перевіряючи розряду, другий фільтр спочатку не взяв, вважаючи в розібраному вигляді, і він був повністю повернутий,я свердлив свердло 18 мм, зібрав автомобіль взяв він працювати,спасибі за ваш внесок. ( це я до alien ,я спробував ваше рішення, тому що я не маю права завантажувати файли, але завдяки дуже) хороша робота для всіх.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •