привіт всім.... esludendo dpf, з допомогою ecusafe має дефект сховати коди помилки діагностики проблем....ви знаєте, мені, як ніколи? заздалегідь дякую
привіт всім.... esludendo dpf, з допомогою ecusafe має дефект сховати коди помилки діагностики проблем....ви знаєте, мені, як ніколи? заздалегідь дякую
Чому? видалити, а також в районі DTC, тому якщо у вас є проблеми, ви повинні повернути файли золота з включеною Dtc і зробити діагностику, очевидно, також ви знайдете помилки FAP.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-12-2012 в 10:35
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дійсно, cos? я зробив велике спасибі...
також, коли виникає така проблема?
В реальності? також swif іноді "латка", але в нинішньому стані ? краще програмне забезпечення на ринку.
Однак c'? тих, хто воліє робити файли вручну.
я пробував раз на vw golf 5 1.9 tdi і мені було добре,це було випробування, але коли я перевірив, я побачив, що все було ок
Я через день повинен робити, Opel zafira B, який монтує edc16c9 якщо я не помиляюся.. Краще ecusafe чи після? Дякую
краще раз, але тим не менше ? спробуйте.
я знаю, деякі автомобілі OPEL зроблені з тільки добре виглядати, і інші, які не перевищують 3000 об.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]