Привіт всім.хотів запитати, якщо є інструмент, або адаптери, щоб клонувати ключ, взятий під знесення.звичайно цікаво, якщо ? можете зробити це у всіх брендів ,і в pi? які програми можна використовувати,або, якщо вони існують.
Привіт всім.хотів запитати, якщо є інструмент, або адаптери, щоб клонувати ключ, взятий під знесення.звичайно цікаво, якщо ? можете зробити це у всіх брендів ,і в pi? які програми можна використовувати,або, якщо вони існують.
є ключі riprogrammabili і не... не існує інструмент, який робить все.
Вибачте, що сенс,наприклад, ключ fiat stilo, ламається транспондер,та відновлення ключа, знесення, звичайно, я повинен поставити механічну частину старої,я можу читати з якийсь інструмент, чіп всередині і зуміти її на ключ відновлення?
здрастуйте,мова ключів, на мій погляд, і дуже складна, ви повинні інвестувати човен грошей,якщо почати їсти ті, мигдалеподібні очі? ти робиш мало!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
У мене є практичний приклад ключ,я ключ один Lancia Delta в дорозі,і в мене є ключ, велика точка ,в залежності від вашого досвіду, ви можете поміняти чіп з кодом?.
Як я можу вставити вкладення фото?
У мене така ж проблема,я хотів би запрограмувати другий ключ до моєї opel corsa,я читав, що за допомогою OP-COM це повинно бути можливим, тому що це пов'язується з ебу,природно ? будь ласка, код, щоб отримати доступ до пз ,в моєму випадку це називається CAR-PASS.
Чіп ключ вставляється в OPEL ? у PCF7931,в той час як у ключі CITROEN моєї дружини ? у PCF7936,ви знаєте, скажіть мені, якщо я міг би запрограмувати ключ CITROEN в ебу OPEL?
Привіт всім, було цікаво, не з'? нікого, хто мені може дати раду? На посаду ,? як вставити вкладення?
Привіт всім ,як ви думаєте, якщо обмін транспондер і ремонт, на іншій вкладці пульт дистанційного керування пу? працювати?
безумовно, увімкніть машину, потім на пульті дистанційного управління залежить від марки автомобіля. наприклад, lancia і fiat alfaromeo пульти ду, носії мають окремі від code ключ запалювання
Привіт, я змінив дистанційного управління ? використовується транспондер старий, але не працює же.