Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Dpf off giulietta 2.0 євро 5

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75

Dpf off giulietta 2.0 євро 5

Привіт, хлопці, хто-небудь може мені допомогти зробити dpf-off джульєтта euro5 ? Незабаром взяти? dpf, і я хочу бути готовий... Я бачив, що Коли не добре на ці євро-5,... Як мені потрібно зробити?
    Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, починаєте бачити, як прочитати, екю, потім ви звертаєтеся в онлайн режимі on-line форуму, або дірок ваш dpf або використовувати шланг, який знаходиться у продажу, що коли-труби металеві і куди підключати sens. перепаду тиску.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Не так недосвідчений:-) вже прочитаний,перепризначений і зробив backup у bdm...
    Я вже знайшов хто мені назад розряду з 200 клітин тепер я просіювання damos в edc16, щоб знайти області, управління dpf крім того, порівнюючи роботу, ecusafe і т. д...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Я вже знайшов хто мені назад розряду з 200 клітин тепер я просіювання damos в edc16, щоб знайти області, управління dpf крім того, порівнюючи роботу, ecusafe і т. д...
    у damos ? у euro4 пошті файл, який ви читали
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    giuliettamia.rar
    ось тут... так, damos ? є євро-4... на жаль, тут ви не можете? використовувати біт swich off, dpf:-(

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    giuliettamia.rar
    ось тут... так, damos ? є євро-4... на жаль, тут ви не можете? використовувати біт swich off, dpf:-(
    навіть якщо і є
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, не знаю твої здібності? від того, як ти написав, я думав, що ви не експерт, враховуючи, що близько 20 днів, f? у мене встановлена і проблема була файл шланг прямий майстерність, яку вони зробили. Звичайно, тоді ви дізнаєтеся, що на цих для скидання запису dpf ви f? зробити до регенерації і після azzeri.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, не знаю твої здібності? від того, як ти написав, я думав, що ви не експерт, враховуючи, що близько 20 днів, f? у мене встановлена і проблема була файл шланг прямий майстерність, яку вони зробили. Звичайно, тоді ви дізнаєтеся, що на цих для скидання запису dpf ви f? зробити до регенерації і після azzeri.....
    Немає проблем, я висловив погане я... я Не експерт у видаленні dpf... я Не розумію, що ви маєте на увазі, я читав, що після перепризначення з dpf off треба, з діагнозом, зробити процедуру заміни фільтра antipart.... Але я не впевнений, що правильно зрозумів... крім Того, я не знаю, як діяти на файл... Краще в руки(але я не знаю, що чіпати) або використовувати час, а потім виправити вручну.?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    покладіться на послуги де-fap, якщо ви хочете роботу, виконану за всіма правилами мистецтва ..потім на картку за те, що ви хочете, не перестарайтеся про кроком страждають від зчеплення ....спробував ще, вчора на моїй шкірі!!!
    Немає проблем, я висловив погане я... я Не експерт у видаленні dpf... я Не розумію, що ви маєте на увазі, я читав, що після перепризначення з dpf off треба, з діагнозом, зробити процедуру заміни фільтра antipart.... Але я не впевнений, що правильно зрозумів... крім Того, я не знаю, як діяти на файл... Краще в руки(але я не знаю, що чіпати) або використовувати час, а потім виправити вручну.?
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    покладіться на послуги де-fap, якщо ви хочете роботу, виконану за всіма правилами мистецтва ..потім на картку за те, що ви хочете, не перестарайтеся про кроком страждають від зчеплення ....спробував ще, вчора на моїй шкірі!!!
    Я прекрасно зростання кількості надлишкового тиску пари і turbo робить погано працювати зчеплення, я особисто перевіряв, чи є межа, після якого починає ковзати
    Терпіння і чеснота сильних..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •