Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98

Мета НУЛЬОВИМ ЗАПІЗНЕННЯМ

Привіт всім,
    я намагаюся створити карту, яка має в якості основної мети зниження Відставання від відповіді, коли він топче педалі акселератора, коли машина починає розвивати потужність запитом.
    На даний момент вони не зацікавлені в конкретних кроком РЕЗЮМЕ.
    Моя модель ECU ? EDC15C7 на 1.9 JTD 115 Л. с., без лямбды і з вихідними компонентами. Але я хотів би обговорити-й? в цілому обмін думками також власників інших видів/ecu двигунів, те, що мене цікавить більше? ? логіка, з якою ви повинні працювати

Компонент pi? повільним, щоб дістатися до схеми ? безумовно, turbo, в деталях? як впливають приводи для змінною геометрією і перепускного клапана?
    Як ви думаєте ? правильно, намагаються провести turbo завжди тиск, щоб завжди мати повітря достатньо, щоб обійтися максимально дизель? Таким чином, для? значення для цієї справи? дизель будуть неправильними, оскільки реакція з pi? повітря ? pi? швидко. І тоді двигун буде робити більше? важко стиснути і видавити повітря на кожен цикл, якщо це ? є в qta.
    У разі наявності лямбда-зонда, карти лямбда діють як обмежувачі або як мета?

Як ви, звичайно, щоб поліпшити реакцію?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    у перепускний не впливає на лад, ? тільки обмеження максимального тиску
    геометрія змінної, а, навпаки, служить саме для того, щоб поліпшити відповідь, хоча й не відмовившись від витрати повітря на високих
    на практиці, в залежності від розташування ребер, ? як мати турбіни різних розмірів, так як, направляючи потік одпу? ви вибираєте швидкість? ж (турбіна-й? маленька, відповідь-й? швидкість) або відтік (турбіна-й? великий, витрата більше, більше? потужність вище)

що стосується електроніки? не знаю як вам допомогти, я не досить досвідчений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ок, але перепускного клапана з електронним управлінням повинні впливати, чому? зміна кількості? повітря приходить те, що відкидається, у зв'язку з цим в залежності від його положення повинно змінитися, як швидко йде під тиском і як ? високий пік тиску. Чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ви ті, з електронним управлінням впливають на пік тиску, що дозволяє overboost, але фінч? турбо не ? тиску не працює, то не працює в перехідних
    pi? важливо, як це впливає, якщо так, які ? поп-офф, а ? є тільки на бензин, а не дизель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, обробляє turbo із змінною геометрією, але westgate тиск, partirebbe відразу з max turbo, а потім зменшити відповідно калібрування, westgate.... в даний час для мене ? найкраще рішення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Так я знімаю багато проблем
    Але у випадку із змінною геометрією часу відкриття/закриття механік лопаток ? значну?
    Приклад: реліз, і я хочу відновити, pigio в нижній частині правої педалі, приблизно скільки часу це займе лопатки рухатися до кута нахилу запитом?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав asdone Visualizza Messaggio
    Так я знімаю багато проблем
    Але у випадку із змінною геометрією часу відкриття/закриття механік лопаток ? значну?
    Приклад: реліз, і я хочу відновити, pigio в нижній частині правої педалі, приблизно скільки часу це займе лопатки рухатися до кута нахилу запитом?
    атакує діагноз або манометр і tirendi рахунок, ви ж, як ми поклали turbo дати вам всю lap тиск, що st? в карту turbo....
    пам'ятайте, що якщо ще й дизель у вас більше вихлопних газів і, таким чином лад знижується ще більше....
    хоча в будь-якому випадку говорити про відставання на турбіни зі змінюваною геометрією ? м'яко кажучи...
    так вже на 1000 оборотів або трохи більше в змозі забезпечити вже 0,5 бар boost або більше...
    це тиск іноді і обмежена в карту turbo або у карти duty cycle n75, щоб уникнути небажаних піків тиску на низьких оборотах і, щоб уникнути підкресливши, inultimente зчеплення з місяць назад і теж repentine момент...
    у модифікації з рг тиск, я настійно не рекомендується, тому що у випуску, зокрема, на високих обертах v? закрити vgt робимо підняти значно contropressioni в розряд дуже шкідливо на пружини клапанів, що було, коли це стає надмірним, як правило, "плавати" не повернутися в центральний зі всіма проблемами, які випливають із цього...
    погане згоряння,втрата об'ємної ефективністю,підвищення egt,pedita продуктивності,небажаних контактів клапан, поршень,etc,etc....потім кожен з f? так, як вважає за потрібне, але факт залишається фактом, що sapendp, де і як втрутитися в карті, vgt "депресія" і в сто разів краще, ніж тиск....ІМХО
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    тоді, я думаю, ви знаєте, як працює ваш westgate і геометрії, з цього мода ? завжди + готовий турбіна , звичайно, що спочатку потрібно tararla, особливо добре, що тиску повинні дійти до максимуму, потім сказати, нульовим запізненням, я беру для доброго, для? я можу вам сказати, мені, мій, що робить зниження заняття.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    є речі, які мені не повертаються при дотриманні теорії Манро, тут ми говоримо про 147 115cv, і ми знаємо, що бар працює turbo, оригінальний, в decellerata ми закриття форсунок з, відповідно, зменшення вихлопних газів, механічно, ми не говоримо про швидкості обертання настільки висока, щоб створити межа механік на пружини клапанів і іншого ? тільки спосіб обміну думками, але, щоб зробити роботу за всіма правилами мистецтва, в першу чергу треба побачити і зрозуміти, що ви хочете від силової установки, що аксесуари, які ви маєте намір використати і ємність? для тих, хто хоче виконати роботу. Я завжди вважають, що обмін думками ? завжди конструктивній.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    пристрасть двигуна...не ? теорії, але і фізики елементарних....двигун в основному ? "насос", якщо до 4000-4500 обертів, відпустити, раптом, газу та правда, що форсунки smetterrano надати але ? також вірно, що вихлопних газів не знижуються, як ти....тому що в будь-якому випадку двигун також у "реліз" contina, наприклад, ковтаючи повітря і логічно, наприклад, видавити...якщо ви заткніть цей процес викиду повітря/вихлопних газів, проте, у вас є piccata протитиску гарантовано......якщо не вірите мені, вставляє манометр з мідної труби на колектори і відбувається, ви ж, як я кажу...управління vgt ori "депресії" для вирішення цієї проблеми у випуску відкриває абсолютно лопатки, щоб злити його можна більше газу...якщо ж цього не було, оскільки співвідношення A/r розряду пі-пі турбіни vgt з лопаті закриті, він, як я стверджую, на іншу посаду...
    однак я помітив, що на пункті 1.9 jtd з турбіни vgt тиск ущільнення колектора тривали нічого...реалізовано n75 в ебу і керованої депресії проблема ? вирішена.....ergo....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •