У мене є "браво"? приїхала до мене в майстерню після інших для дефекту дивно, тому дефекту дивно і спорадичним, тобто-леді, що керівництво все трапилося ще раз, що він ( recovery) на шосе, трапляється саме тоді, коли був обгін.
У діагностиці витратомір повітря , вже замінений на маси повітря, що датчик на впускному, а я цю п'ятницю я замінив l електромагнітний клапан, який управляє turbo, чому?!? дефект має ми зробили це тільки один раз, і коли ви йшли поверсі, але ? так дивно.. наприклад, я зробив невеликий крок, потім другий і першої, то даючи газ не має планшета, але поступово машина не ходив, млявий млявий, як, коли ? у recovery теж дає весь газ, не ? нічого не змінилося, потім полегшений акселератор, і машина ? повернулася, ок, більше робити дефекту , принаймні, ті км, що я і зробив.
Я не знаю, якщо я розумію, в spegazione, ви ? ніколи не траплялося нічого подібного?
Доведено з діагнозом нападу не зробив складку.
Те, що я не розумію ? чому? deverilevare цей недолік, я думаю, що закриває двостулковий клапан, і потім раптово ви riapra.
Що ви говорите?