Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

fiat bravo 1.6 120 к.с., faux recovery..

У мене є "браво"? приїхала до мене в майстерню після інших для дефекту дивно, тому дефекту дивно і спорадичним, тобто-леді, що керівництво все трапилося ще раз, що він ( recovery) на шосе, трапляється саме тоді, коли був обгін.
    У діагностиці витратомір повітря , вже замінений на маси повітря, що датчик на впускному, а я цю п'ятницю я замінив l електромагнітний клапан, який управляє turbo, чому?!? дефект має ми зробили це тільки один раз, і коли ви йшли поверсі, але ? так дивно.. наприклад, я зробив невеликий крок, потім другий і першої, то даючи газ не має планшета, але поступово машина не ходив, млявий млявий, як, коли ? у recovery теж дає весь газ, не ? нічого не змінилося, потім полегшений акселератор, і машина ? повернулася, ок, більше робити дефекту , принаймні, ті км, що я і зробив.
    Я не знаю, якщо я розумію, в spegazione, ви ? ніколи не траплялося нічого подібного?
    Доведено з діагнозом нападу не зробив складку.
    Те, що я не розумію ? чому? deverilevare цей недолік, я думаю, що закриває двостулковий клапан, і потім раптово ви riapra.
    Що ви говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Машина ? оригінал або мав mdoifcihe типу egr, fap або іншого ? sempba майже recovery для overboost занадто високою, що може бути пов'язано з проблемою змінної геометрії в trubina.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Чесно кажучи машина не знаю, якщо ? зіставлений , я не читав flash.
    ? чому? тоді виходить дефект на витратомір ? І чому? не залишається rec?дуже, по-вашому?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    йде дефект, тому що тягне менше повітря, ніж той, який ви очікуєте, тепер це до вас, щоб знайти, бо'
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    скільки chilomerti машини? спробуйте побачити, якщо вал турбіни має гра ,як осьовий, що уступу ,якщо турбіна не котить не всмоктує повітря , подивитися добре, якщо системи рециркуляції ог не заблокований, то я не пам'ятаю, якщо машина має метеликів, контролює метеликів на колекторів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    цей мотор збирає swirl, я, однак, controllerei також змінною геометрією, я ? успіх же на mazda 3 1.6 hdi, а? повідомив низького тиску колекторів, але проблема (як виявилося) була ідентична вашої!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    між тим, що ви робите всі випробування, рекомендації, chiudigli також системи рециркуляції ог з леза.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Спасибі за інформацію , у будь-якому випадку машина ? новий можна сказати тільки 80000 км .
    Поганий ? що цей дефект робить це, коли хоче вона, не ? що ви можете привести в певних умовах, щоб зробити її зробити, чому? залози з комп'ютера в машині, подивіться, що відбувається в цей момент.
    я говорив дросельної заслінки, що на вході в колектор, чому? я ? жили на прикрашені який працював добре, діагноз активної, а потім, коли робили стартер, завжди була закрита, і не йшов, так ? інша справа, але відповідно до того, що говорить дефект приводить мене має думати так.
    Тоді дам це очі на геометрії, якщо ви нічого не бачите.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    мені трапилося аналогічна проблема на volvo xc90 після приблизно 200 км шосе втрачала потужність, клієнт, якщо він accorgeva тільки тоді, коли він робив обгін. Зависала змінної геометрії в цьому випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    що cod, ви' d помилка?помилка витратоміра для занадто високий, я низький?
    я purirei або disattiverei клапан egr, я думаю, їх проблема.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •